The Expanse

7.5 / 10
43 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen The Expanse

The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.

The Expanse is een serie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. Het scenario volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen. The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van James S. A. Corey en mede gecreëerd en geschreven door Mark Fergus en Hawk Ostby.

13 december is de dag dat het vierde seizoen van The Expanse van start zal gaan bij Amazon. Al in mei 2018 werd bekend dat The Expanse zou gaan verhuizen naar Amazon Prime Video. Syfy had de sciencefictionserie gecanceld na drie seizoenen en Amazon heeft de serie toen overgenomen als een Amazon Original.

Amazon heeft maandag een nieuwe trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van The Expanse. We zien de Earthers, Martians en Belters terwijl ze tegen elkaar vechten om wie het recht heeft om de nieuwe planeet genaamd Ilus te veroveren, aan de andere kant van de Ring Gate. Hoofdrollen zijn er voor Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham en Frankie Adams.

Vorige aflevering
Cibola Burn
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
20 nov 2019 19:36 -
Een van de betere sci fi series.
Reageer

Laatste nieuws

Streamingdienst HBO Max werkt aan een satirische animatieserie over de Britse koninklijke familie. De titel is The Prince.
Vandaag, 13:00
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018.
Vandaag, 12:00
1
Marianne is een Franse horrorserie van Netflix. De serie ging in première in september 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 10:00
Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Gisteren, 10:00