The Expanse

7.5 / 10
43 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen The Expanse

The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.

The Expanse is een serie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. Het scenario volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen. The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van James S. A. Corey en mede gecreëerd en geschreven door Mark Fergus en Hawk Ostby.

13 december is de dag dat het vierde seizoen van The Expanse van start zal gaan bij Amazon. Al in mei 2018 werd bekend dat The Expanse zou gaan verhuizen naar Amazon Prime Video. Syfy had de sciencefictionserie gecanceld na drie seizoenen en Amazon heeft de serie toen overgenomen als een Amazon Original.

Amazon heeft maandag een nieuwe trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van The Expanse. We zien de Earthers, Martians en Belters terwijl ze tegen elkaar vechten om wie het recht heeft om de nieuwe planeet genaamd Ilus te veroveren, aan de andere kant van de Ring Gate. Hoofdrollen zijn er voor Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham en Frankie Adams.

Vorige aflevering
Cibola Burn
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
20 nov 2019 19:36 -
Een van de betere sci fi series.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1