The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen The Expanse

The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.

The Expanse is een serie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. Het scenario volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen. The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van James S. A. Corey en mede gecreëerd en geschreven door Mark Fergus en Hawk Ostby.

13 december is de dag dat het vierde seizoen van The Expanse van start zal gaan bij Amazon. Al in mei 2018 werd bekend dat The Expanse zou gaan verhuizen naar Amazon Prime Video. Syfy had de sciencefictionserie gecanceld na drie seizoenen en Amazon heeft de serie toen overgenomen als een Amazon Original.

Amazon heeft maandag een nieuwe trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van The Expanse. We zien de Earthers, Martians en Belters terwijl ze tegen elkaar vechten om wie het recht heeft om de nieuwe planeet genaamd Ilus te veroveren, aan de andere kant van de Ring Gate. Hoofdrollen zijn er voor Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham en Frankie Adams.

Vorige aflevering
Nemesis Games
Nemesis Games
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
20 nov 2019 19:36 -
Een van de betere sci fi series.
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Gisteren, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
woensdag, 15:00