Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen The Expanse

The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.

The Expanse is een serie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. Het scenario volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen. The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van James S. A. Corey en mede gecreëerd en geschreven door Mark Fergus en Hawk Ostby.

13 december is de dag dat het vierde seizoen van The Expanse van start zal gaan bij Amazon. Al in mei 2018 werd bekend dat The Expanse zou gaan verhuizen naar Amazon Prime Video. Syfy had de sciencefictionserie gecanceld na drie seizoenen en Amazon heeft de serie toen overgenomen als een Amazon Original.

Amazon heeft maandag een nieuwe trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van The Expanse. We zien de Earthers, Martians en Belters terwijl ze tegen elkaar vechten om wie het recht heeft om de nieuwe planeet genaamd Ilus te veroveren, aan de andere kant van de Ring Gate. Hoofdrollen zijn er voor Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham en Frankie Adams.

Video on youtube
Vorige aflevering
Babylon's Ashes
Babylon's Ashes
06x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
20 nov 2019 19:36 -
Een van de betere sci fi series.
Reageer
The Expanse