The Exorcist

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Exorcist krijgt geen vervolg bij FOX

FOX trekt de stekker uit de serie The Exorcist. De laatste aflevering van het tweede seizoen was in december 2017 te zien.

De serie is een moderne kijk op de gelijknamige klassieke horrorfilm uit 1973. De psychologische thriller speelt zich af vier decennia na de film. In The Exorcist is de vooruitstrevende, ambitieuze en medelevende Pater Tomas Ortega het nieuwe gezicht van de katholieke kerk. Hij leidt een rustig leventje in de buitenwijken van Chicago. Aan de andere kant van de wereld staat de meedogenloze en doortastende Pater Marcus Brennan recht tegenover het kwaad. Hij is een moderne Tempelier Ridder, opgevoed door het Vaticaan met als doel oorlog te voeren tegen de vijand.

De serie kreeg goede beoordelingen, maar erg slechte kijkcijfers. Showrunner Jeremy Slater legde op zijn Twitter-account uit waar het einde van de show precies aan ligt.


Slater en producent Sean Crouch waren van plan zes of zeven seizoenen van The Exorcist te maken. Zodoende blijven er onbeantwoorde vragen, bijvoorbeeld over demonen in het Vaticaan, waar we nooit antwoorden op zullen krijgen.
Vorige aflevering
Unworthy
Unworthy
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1