The Exorcist

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Exorcist krijgt geen vervolg bij FOX

FOX trekt de stekker uit de serie The Exorcist. De laatste aflevering van het tweede seizoen was in december 2017 te zien.

De serie is een moderne kijk op de gelijknamige klassieke horrorfilm uit 1973. De psychologische thriller speelt zich af vier decennia na de film. In The Exorcist is de vooruitstrevende, ambitieuze en medelevende Pater Tomas Ortega het nieuwe gezicht van de katholieke kerk. Hij leidt een rustig leventje in de buitenwijken van Chicago. Aan de andere kant van de wereld staat de meedogenloze en doortastende Pater Marcus Brennan recht tegenover het kwaad. Hij is een moderne Tempelier Ridder, opgevoed door het Vaticaan met als doel oorlog te voeren tegen de vijand.

De serie kreeg goede beoordelingen, maar erg slechte kijkcijfers. Showrunner Jeremy Slater legde op zijn Twitter-account uit waar het einde van de show precies aan ligt.


Slater en producent Sean Crouch waren van plan zes of zeven seizoenen van The Exorcist te maken. Zodoende blijven er onbeantwoorde vragen, bijvoorbeeld over demonen in het Vaticaan, waar we nooit antwoorden op zullen krijgen.
Vorige aflevering
Unworthy
Unworthy
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02