The English Game

7.7 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Netflix
The English Game is een Britse miniserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 20 maart 2020.

Twee 19e-eeuwse voetballers aan weerszijden van een klassendeling navigeren door professionele en persoonlijke onrust om het spel - en Engeland - voor altijd te veranderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

The English Game - Seizoen 1

7

Nieuws (7)

Het tweede seizoen van de Amerikaanse historische dramaserie The Spanish Princess gaat midden oktober in première bij Starz.
vr 11 september
Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
ma 29 juni
‘Based on a real story’, ik vraag mij dan altijd af wat er precies allemaal waargebeurd is. In deze column kom ik erachter wat er echt is gebeurd en welke gebeurtenissen ter ondersteuning van het verhaal zijn toegevoegd.
25 jun 2020
4