The English Game

7.7 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor voetbaldrama The English Game op Netflix

De premièredatum van The English Game is bekend. Ook zijn de eerste beelden van de nieuwe Netflix serie te zien.

In The English Game gaan twee 19-eeuwse voetballers uit verschillende sociale klassen samen de strijd aan om de sport en Engeland voor altijd te veranderen. De serie is gebaseerd op waargebeurde feiten en vertelt over de oorsprong van voetbal en hoe het heeft kunnen uitgroeien tot de populairste sport van de wereld.

De zesdelige serie, die is geschreven door Julian Fellowes (Downton Abbey), is vanaf 20 maart wereldwijd te zien op Netflix. Edward Holcroft (Alias Grace) speelt een van de hoofdrollen. Onder andere Kevin Guthrie (The Terror), Charlotte Hope (The Spanish Princess), Craig Parkinson (Temple), James Harkness (The Victim) en Niamh Walsh (Jamestown ) spelen ook een belangrijke rol in de serie. Birgitte Stærmose (The Spanish Princess) en Tim Fywell (Grantchester) regisseren de Britse miniserie. Bekijk hieronder de première van de nieuwe Netflix serie.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03