The Enemy Within

7.7 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNBC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NBC
The Enemy Within is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 25 februari 2019.

Erica Shepherd is een briljante voormalige CIA-agent, nu bekend als de meest beruchte verrader in de Amerikaanse geschiedenis, die een levenslange gevangenisstraf uitzingt in een Supermax-gevangenis. Tegen elke vezel van zijn wezen, maar met nergens anders om zich om te keren, schakelt FBI-agent Will Keaton Shepherd in om haar te helpen opsporen tot hevig gevaarlijk en ongrijpbaar, weet ze maar al te goed. Voor Keaton is het niet eenvoudig om de vrouw te vertrouwen die hem zoveel heeft gekost. Hoewel Shepherd en Keaton verschillende redenen hebben om de vijand voor het gerecht te brengen, weten ze allebei dat ze een spion moeten vangen ... ze moeten als één denken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Enemy Within.

Nieuws (17)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 5 augustus
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van NBC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Peacock-zender series.
ma 5 augustus
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
wo 5 juni

Populaire reacties (2)

-
27 mei 2019
Goede serie
7
20 mrt 2019
Hmm pilot was aardig

Vergelijkbare series