The Enemy Within

7.7 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NBC
The Enemy Within is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 25 februari 2019.

Erica Shepherd is een briljante voormalige CIA-agent, nu bekend als de meest beruchte verrader in de Amerikaanse geschiedenis, die een levenslange gevangenisstraf uitzingt in een Supermax-gevangenis. Tegen elke vezel van zijn wezen, maar met nergens anders om zich om te keren, schakelt FBI-agent Will Keaton Shepherd in om haar te helpen opsporen tot hevig gevaarlijk en ongrijpbaar, weet ze maar al te goed. Voor Keaton is het niet eenvoudig om de vrouw te vertrouwen die hem zoveel heeft gekost. Hoewel Shepherd en Keaton verschillende redenen hebben om de vijand voor het gerecht te brengen, weten ze allebei dat ze een spion moeten vangen ... ze moeten als één denken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (1)

The Enemy Within - Seizoen 1

8

Nieuws (20)

De Amerikaanse sciencefictionserie For All Mankind gaat volgend jaar februari in première bij Apple TV+.
zaterdag, 11:00
De Amerikaanse zender NBC gaat een pilot maken van de dramaserie La Brea. Het is een project van schrijver David Appelbaum (The Enemy Within), Keshet Studios en Universal Television.
21 feb 2020
The InBetween is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender NBC. De serie ging van start op 29 mei 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.
2 nov 2019
4

Populaire reacties (3)

1
16 nov 2019
Plotgaten waar een Airbus door kan vliegen, volgens mij vonden de acteurs het zelf ook maar weinig boeiend, en het einde was zo knullig dat het bijna zielig is voor de acteurs dat ze dit misbaksel op hun naam hebben staan. Aan de ander kant heb ik de ogen van Jennifer Carpenter zeer goed kunnen bewonderen. Een goede actrice maar zo enorm veel close-ups van haar ogen in een zogenaamd aha-moment....why??!!
7
20 mrt 2019
Hmm pilot was aardig

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Fringe
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Arrow
2 stemmen
The Blacklist
2 stemmen