Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC cancelt twee dramaseries en één komedieserie na één seizoen

Drie series zijn door de Peacock-zender gecanceld na slechts één seizoen: The Enemy Within, Abby's en The Village (2019).

Van Abby's en The Village (2019) was het min of meer al bekend, het moest alleen nog officieel worden gemaakt. The Enemy Within zat al een tijdje te wachten op de beslissing, die dan nu eindelijk is gevallen. Tegenvallende kijkcijfers hebben de drie series de das om gedaan.Abby's is de komedieserie die op 13 juni zijn seriefinale zal beleven. De bar zal op die donderdag gesloten worden om niet meer open te gaan. De komedie met onder anderen Natalie Morales, Nelson Franklin, Neil Flynn, Jessica Chaffin, Kimia Behpoornia en Leonard Ouzts speelt zich af in de achtertuin van Abby, een no-nonsens dame die geen tolerantie kent voor mobiele telefoons. En haar klanten vinden het geweldig om bij haar in de illegale bar een drankje te drinken en een stoel aan de bar te verdienen.The Village (2019) zal worden afgebroken. Op 21 mei kwam de serie aan zijn einde en deze zal de boeken in gaan als seriefinale. Het eerste seizoen van de dramaserie over een appartementencomplex in Brooklyn en zijn bewoners zal geen vervolg krijgen bij NBC. De cast bestaande uit onder anderen Warren Christie, Michaela McManus, Lorraine Toussaint, Frankie Faison, Jerod Haynes, Dominic Chianese, Darren Kagasoff, Grace Van Dien en Moran Atias zullen een nieuw onderkomen moeten zoeken na slechts tien afleveringen.NBC heeft de vriendschap verbroken met The Enemy Within. De psychologische thrillerserie met onder anderen Jennifer Carpenter, Morris Chestnut, Raza Jaffrey, Kelli Garner, Cassandra Freeman en Noah Mills in de cast is na slechts dertien afleveringen gecanceld. Het eerste seizoen eindigde op 20 mei. De serie over Erica Shepherd, een briljante voormalige CIA-agent die nu bekend staat als de meest beruchte verrader in de Amerikaanse geschiedenis, en FBI-agent Will Keaton Shepherd is ook te zien bij Ziggo.

Van welke serie hoop jij dat het opgepikt zal worden door een andere zender/netwerk of streamingdienst?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:02
Jeff Davis, ontwikkelaar en uitvoerend producent van de MTV-serie Teen Wolf uit 2011, keert terug naar de franchise met nieuwe projecten bij Paramount+ als onderdeel van een algemene deal bij MTV Entertainment Studios.
Vandaag, 09:02
Ook in de week van 20 tot en met 26 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38 van 2021.
Vandaag, 07:02
Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Vrijdag, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Vrijdag, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Vrijdag, 13:02