The Book of Boba Fett

7.8 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2021 - 2022 
NetwerkDisney+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20212022 (Beëindigd)
Netwerk:Disney+
The Book of Boba Fett is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 29 december 2021.

Boba Fett is terug. En zijn verhaal is nog maar net begonnen. De reis van de legendarische premiejager Boba Fett gaat verder na zijn herintroductie in The Mandalorian.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1

Populaire reacties (6)

avatar JazzySOB
8
6 jan 2022
Erg leuke serie, Geweldig om het karakter Boba Fett te zien groeien. Alles van Star Was heeft mijn grote interesse als diehard SF-liefhebber. Star Trek wat (vanaf TNG) ook een grote favoriet van mij is gaat met Discovery helemaal de verkeerde (woke) kant op en is eerder tenenkrommend dan spannend. Deze serie blijft tenminste nog gewoon Star Wars! Hopelijk gaan ze op deze voet verder. Ik kijk ook al weer uit naar het derde seizoen van The Mandalorian.
avatar Francois_1
7
26 feb 2022
Leuke serie
The Book of Boba Fett