Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (07)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Book of Boba Fett

Er hebben 492 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Book of Boba Fett. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat Mocro Maffia

Er hebben 408 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Mocro Maffia. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Flikken Maastricht

Er hebben 405 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Flikken Maastricht. Momenteel wordt het zestiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Wie is de Mol?

Er hebben 398 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 22ste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 355 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 24 februari 2022.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Payaso
23 feb 2022 02:51 -
Ben benieuwd naar het vervolg van The Book of Boba Fett.
Reageer