The Bastard Executioner

7.3 / 10
52 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor The Bastard Executioner

FX heeft de ambitieuze fictieve historische dramaserie van Kurt Sutter gecanceld, de kijkcijfers waren niet goed genoeg. Kurt Sutter zei: “De cijfers konden de kosten van de serie niet dragen, om eerlijk te zijn. Het is allemaal boekhouding aan het eind van de dag. We konden geen kern van publiek vasthouden die er voor zorgt dat je er achter kan komen wat voor cijfers de advertentie zullen opbrengen en of de serie dus betaalbaar zal zijn ja of nee.”

De serie die zich afspeelt in de veertiende eeuw vertelt het verhaal van een ridder in dienst van King Edward I. Hij is gebroken door het geweld en ellende van de oorlog en hij zweert zijn zwaard aan de wilgen te hangen. Maar wanneer geweld hem opnieuw lijkt te vinden moet hij zijn zwaard weer oppakken in de meest bloedige strijd ooit. In de serie waren onder andere Lee Jones, Katey Sagal (Sons of Anarchy), Stephen Moyer (True Blood) en Danny Sapani (Penny Dreadful) te zien.

Gemiddeld trok The Bastard Executioner 1 miljoen kijkers. De eerste aflevering die op 15 september in première ging had 2,11 miljoen kijkers. Maar de nu allerlaatste aflevering die op 17 november is uitgezonden had slechts 870,00 kijkers. Niet goed genoeg om een tweede seizoen te kunnen rechtvaardige. “Het publiek heeft gesproken, helaas, en het woord is ‘meh’, schreef Kurt Sutter. “Dus met alle respect brengen wij onze anthologie tot een episch en vurig einde.”

De onderstaande tweet stuurde Kurt Sutter de wereld in:


Katey Sagal twitterde het volgende:

Heb jij het eerste seizoen gekeken van The Bastard Executioner en vind je het jammer dat er geen tweede seizoen komt?

Stephen Moyer, Lee Jones en Katy Sagal
Vorige aflevering
Blood and Quiescence / Crau a Chwsg
Blood and Quiescence / Crau a Chwsg
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
19 nov 2015 11:26 -
jammer zeg PFFFF
Reageer
avatar_Javelin
19 nov 2015 11:38 -
Terecht, ik vond het al moeilijk om door de eerste aflevering heen te komen. Uiteindelijk trok de 2e en 3e aflevering dat voor mij ook niet meer recht. Mijn inzien wordt er gewoon niet diep genoeg ingegaan op de verhaallijn en gaat het eigenlijk allemaal een beetje aan je voorbij. Zonde want ik keek van tevoren echt uit naar de serie.
Reageer
avatar_CC11
19 nov 2015 12:00 -
Ik kan niet zeggen dat ik verrast ben, heb de serie zelf slechts een 4 gegeven na drie afleveringen te hebben gezien.
Gewoon ondermaats op alle vlakken.
Reageer
avatar_madjack_kramer
19 nov 2015 14:18 -
Jammer, vond het wel vermakelijk om naar te kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00