Survivor's Remorse

7.9 / 10
30 min
Comedy, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
4seizoenen/36afleveringen/2014 - 2017 
NetwerkStarz
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20142017 (Beëindigd)
Genres:ComedySport
Netwerk:Starz
Survivor's Remorse is een Amerikaanse serie van de zender Starz!. De serie ging in première in 2014.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Survivor's Remorse.

Populaire reacties (3)

avatar gumstarr
8
3 okt 2015
Black-ish. Ballers. Power. Empire. Top Boy. Being Mary Jane. Urban lijkt langzaam maar zeker een serie-subgenre te worden waar je als kijker nog maar moeilijk omheen kunt. Figuurlijk dan, want als urban je feestje niet is dan kan de tv natuurlijk altijd gewoon uit. Voor Empire zou ik je dat sowieso aanraden, want maanden na het zien van seizoen 1 stroomt het bloed nog steeds uit mijn oogkassen. Waarom iedereen zo enthousiast is over die natte scheet, is mij echt een raadsel en nu komen ze nog met een tweede seizoen op de proppen ook. De hel. Maar goed, urban dus. Starz! draagt op dat vlak sinds vorig jaar haar steentje bij met Power en Survivor's Remorse. Beide een beetje slow starters die pas in seizoen twee op stoom lijken te komen. Power met een wild om zich heen schietende 50 Cent en Survivor's Remorse met een soort van jonge LeBron James, die een compleet geschifte familie blijkt te hebben.

Cam heeft een talent. Cam kan van heel ver een bal in een mandje gooien. Was hij eerst het mannetje op de pleintjes van Boston, nu moet ie het tegen de grote jongens opnemen. Cam is namelijk gedraft voor de NBA. Hieperdepiep hoera! Met deze stap hogerop loopt ook de bankrekening met een rotvaart vol en dat trekt gold-diggend ongedierte aan. "Ik kan daarom maar beter terugvallen op m'n familie", lijkt Cam te denken, om vervolgens het hele zwikkie z'n intrek te laten nemen in z'n million dollar penthouse. Samen met z'n moeder, zus en oom probeert hij daar te wennen aan zijn leven als de nieuwe Kobe Bryant.

Survivors Remorse? Survivors Happiness! Wie genoeg eelt op z'n netvlies heeft om seizoen 1 snel weg te timmeren gaat daar helemáál geen spijt van krijgen. In seizoen 2 lijkt iedereen er opeens veel meer zin in te hebben. De moeder van Cam heeft op de rommelmarkt nog wat nieuwe scheldwoordenboeken gevonden, z'n oom heeft in een recalcitrante bui z'n medicijnen door de wc gespoeld en zus M heeft besloten om Cam alleen nog maar de waarheid te vertellen. De keiharde, onverbloemde, pijnlijke waarheid. Ook als hij er niet om gevraagd heeft. Leuk.

Ken jij meer nummers van R Kelly uit je hoofd dan je lief is? Is een gerecht, inclusief het toetje, voor jou pas compleet als er gefrituurde kip in zit? Haal jij na het stappen altijd eerst nog even een tandenborstel over je kraakwitte Air Force 1's? Weet jij uit je hoofd welke kleur leer Eddie aan z'n kont had in Raw? Ja? Nou, dan is Survivors Remorse misschien wel iets voor jou. Krijg je vlekken in je nek van zowel kip als R. Kelly en horen sneakers wat jou betreft alleen maar thuis in een sportschool, dan geef ik geen garanties af. Dus.
avatar sigmacom
8.1
25 jul 2016
Ik heb nu 3 afleveringen gekeken en vond het echt een serie zoals Entourage. Lekker wegkijken en van mij mogen er nog vele afleveringen volgen.

Vergelijkbare series

Survivor's Remorse