Strangers (2018)

7.5 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:ITV
Strangers (2018) is een Britse thrillerserie van de zender ITV. De serie ging in première op 10 september 2018.

Strangers volgt professor Jonah Mulray, wiens wereld op zijn kop wordt gezet als hij hoort dat zijn vrouw tijdens een auto-ongeluk in Hong Kong is omgekomen. Hoewel zijn vrouw daar al zes maanden woont en werkt, is Jonah daar nooit geweest. Hij leeft een klein, beschut leven en zijn angst om te vliegen heeft hem in Londen gehouden. Maar nu heeft hij geen andere keuze dan de oceaan over te steken om het lichaam van de vrouw van wie hij houdt te identificeren. Niet lang na aankomst in Hongkong doet Jonah een schokkende ontdekking over zijn vrouw. In de loop van acht opwindende uren wordt Jonah dieper en dieper in een web van samenzwering getrokken wanneer hij deze volkomen vreemde en onbekende omgeving gaat beheersen en vecht om de waarheid over de dood van zijn vrouw te ontdekken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar Toontje35
7
6 jul 2019
Redelijke serie. Makke is een beetje de verhaallijn. Tikkie ongeloofwaardig. En te makkelijk. Desondanks wel spannend. Het is wel Brits; het zakt nooit door de ondergrens.

Vergelijkbare series

24
2 stemmen
Dexter
1 stem
Heroes
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Strangers (2018)