Sthlm Rekviem

7.5 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkC More
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:C More
Sthlm Rekviem is een Zweedse misdaadserie van de zender C More. De serie ging in première op 3 oktober 2018.

Na een tragisch auto-ongeval gaat criminoloog Frederika Bergman aan de slag bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm. Het team staat onder leiding van de legendarische rechercheur Alex Recht en zijn rechterhand Peder Rydh: getalenteerd, maar ambitieus en licht ontvlambaar. Aanvankelijk wordt ‘burger’ Frederika met de nodige scepsis ontvangen, maar haar intelligentie, logica en frisse kijk helpen het team zaken op te lossen. Daarom wordt ze langzamerhand een geaccepteerd en zelfs geliefd lid van het team, dat naast persoonlijke verwikkelingen onder meer te maken krijgt met gekidnapte kinderen, de moord op een religieus echtpaar en de ontvoering van twee joodse jongens.

Deze ambitieuze serie is de verfilming van de populaire boeken van Kristina Ohlson. Elke aflevering behandelt één specifieke zaak, en iedere aflevering speelt zich een jaar na de vorige af. Eén zaak loopt als rode draad doorheen de hele serie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar mvdl85
-
2 jan 2021
Wat ik jammer vind van dit soort series is dat er geen lachje vanaf kan...

Vergelijkbare series

Damages
2 stemmen
The Blacklist
2 stemmen
Modus
2 stemmen
Springfloden
2 stemmen
The Sinner
2 stemmen
Sthlm Rekviem