Star Trek: The Next Generation

8.3 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
7seizoenen/177afleveringen/1987 - 2020 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min19872020 (Beëindigd)
Netwerk:Syndicated
Star Trek: The Next Generation is een Amerikaanse sciencefictionserie van Syndicated. De serie ging in première op 28 september 1987.

Star Trek: The Next Generation speelt zich af in de 24e eeuw, ongeveer 80 jaar na Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation focust zich op een nieuw schip en een nieuwe bemanning. Net als zijn voorganger heeft de serie een grote aanhang van fans en is nog altijd populair. Het was de eerste van vele series die gebaseerd zijn op de originele serie. Star Trek: The Next Generation won 18 Emmy Awards, en werd in het zevende seizoen genomineerd voor een Emmy voor “Best Dramatic Series”. De serie werd verder genomineerd voor drie Hugo Awards en won er twee. De serie vormde de basis voor zevende t/m 10e Star Trek films.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 26
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 26
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 26
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 26
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 26
Seizoen 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Star Trek: The Next Generation.

Populaire reacties (1)

avatar JazzySOB
10
13 apr 2024
De beste Star Trek serie ooit. Het TOS tijdperk heeft mij nooit geboeid en het echte reizen door de ruimte in TNG was altijd zeer interessant. De special effects waren natuurlijk niet zo indrukwekkend als tegenwoordig, maar de hele serie heeft een remaster gekregen met verbeterde special effects, dus de moeite waard om weer eens te kijken. Ook DS9 en Voyager zijn van hetzelfde niveau al hebben die nooit een remaster gekregen wat jammer is, want vooral DS9 is van slechte (niet HD) kwaliteit.
Ook vind ik het echt jammer dat de tegenwoordige Star Trek series allemaal zijn gebaseerd op het TOS tijdperk, met uitzondering van de serie Picard die zich na het TNG tijdperk afspeelt. Maar dat speelde zich voornamelijk op Aarde af in de huidige tijd, dus was ook niet zo boeiend als TNG. Ik hoop echt dat er nog eens een echt vervolg komt op TNG met nieuwe schepen en nieuwe gebieden/galaxies om te verkennen. Wel zonder spore drive, want dat is helemaal niks aan en maakt de serie Star Trek Discovery bijvoorbeeld helemaal niet spannend en interessant meer omdat er niet meer gereisd wordt in de ruimte omdat ze onmiddellijk en overal in een oogwenk kunnen zijn.
Star Trek: The Next Generation