The New Pope

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkSky Atlantic (IT)
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:50 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
The New Pope is een Italiaanse dramaserie van de zender Sky Atlantic (IT). De serie ging in première op 10 januari 2020.

De serie gaat verder waar The Young Pope was gebleven, met Jude Law's Lenny Belardo, bekend als paus Pius XIII, in coma. Na een onvoorspelbare en mysterieuze gang van zaken slaagt staatssecretaris Voiello (Silvio Orlando) erin Sir John Brannox (John Malkovich), een charmante en verfijnde gematigde Britse aristocraat, op de pauselijke troon te krijgen, hij neemt daarbij de naam John Paul III aan. De nieuwe paus lijkt ideaal, maar hij verbergt geheimen en heeft een zekere kwetsbaarheid, en Voiello begrijpt meteen dat het niet gemakkelijk zal zijn om de charismatische Pius XIII te vervangen. Hangend tussen leven en dood, is Lenny Belardo een heilige geworden, met duizenden die hem nu verafgoden en het contrast tussen fundamentalisme voeden. Ondertussen wordt de kerk aangevallen door externe bedreigingen en schandalen die de symbolen van het christendom raken en de hiërarchieën onomkeerbaar kunnen verwoesten. Zoals altijd is echter niets in het Vaticaan wat het lijkt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9

Recensies (1)

The New Pope - Seizoen 1

8

Nieuws (19)

De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
za 15 augustus
1
HBO heeft een premièredatum bekend gemaakt voor de Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law, de première werd eerder uitgesteld.
vr 24 juli
1
Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Space Force met Steve Carell (The Office) in de hoofdrol.
6 mei 2020