Space Force

6.9 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix kondigt premièredatum Space Force aan

Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.

Space Force is afkomstig van Steve Carrell en Greg Daniels, die eerder samenwerkten aan The Office. De serie gaat over een bonte groep die de taak krijgt om een nieuwe afdeling van het Amerikaanse leger op te zetten. Onder de naam Space Force moet de groep er alles aan doen om Amerikanen naar de maan te sturen. Op die manier kan volledige dominantie van Amerika in de ruimte worden behaald.

Embed from Getty Images
Steve Carell

Andere rollen zijn onder meer weggelegd voor Lisa Kudrow, die eerder al eens een Emmy Award en SAG Award heeft gewonnen, John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake.
Vorige aflevering
PROPORTIONATE RESPONSE
PROPORTIONATE RESPONSE
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Vandaag, 13:00
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00