Slow Horses

8,0 / 10
44 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
4seizoenen/18afleveringen/2022 - heden
NetwerkApple TV+
4x1  4 september 2024Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min2022 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Apple TV+
Slow Horses is een Britse thrillerserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 1 april 2022.

Slough House is een stortplaats voor leden van de inlichtingendienst die het hebben verprutst: een dienstdossier in een trein achtergelaten of een surveillance verprutst of onbetrouwbaar dronken zijn geworden bijvoorbeeld. Het zijn de arme relaties van de dienst, de Slow Horses en de meest bittere onder hen is River Cartwright, wiens dagen worden doorgebracht met het uitschrijven van mobiele telefoongesprekken. Maar wanneer een jonge man wordt ontvoerd en zijn ontvoerders hem live op internet dreigen te onthoofden, ziet River een kans om zichzelf te redden. Maar is het slachtoffer wel wie hij lijkt te zijn. En wat is de connectie van de ontvoerders met een in ongenade gevallen journalist. Terwijl de klok tikt op de executie, ontdekt River dat alle betrokkenen hun eigen agenda hebben.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 0
Seizoen 4

Populaire reacties (6)

avatar BlackBiker
-
9 maa 2024
Ik heb tot nu toe alleen de eerste aflevering gezien en eigenlijk niet echt zin om verder te kijken. Ik vond het niet bijzonder spannend, leuk of goed.
Ben nog zwaar aan het twijfelen, vanwege alle hoera reacties hier, maar ik heb nog genoeg te kijken waarvan ik wel zeker weet dat ik het nog wil zien...
avatar Sproet2jes
8.4
4 feb 2024
Sinds Spooks (2002) niet meer zo'n goeie MI5 serie gezien. Spannend, droge engelse humor, acteurs die me aanspreken en die ook nog 's geweldig acteerwerk leveren.
Zit te genieten. :)

Vergelijkbare series

Bodyguard
3 stemmen
Leverage
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
Safe
2 stemmen
Slow Horses