Servant

7.1 / 10
45 min
Horror, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ serie Servant krijgt tweede seizoen

Servant is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van Apple TV+. De serie gaat in première op 28 november 2019.

Een echtpaar uit Philadelphia rouwt in Servant om een onuitsprekelijke tragedie: de dood van hun pasgeboren kind. Dat veroorzaakt een breuk in hun huwelijk en opent de deur voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen. Om ervoor te zorgen dat de moeder niet volledig ontspoort houdt haar man voor haar de illusie in stand dat de baby nog leeft. Er komt zelfs een oppas voor de baby. In de hoofdrollen zien we Toby Kebbell (Black Mirror) als Sean Turner, Lauren Ambrose (Six Feet Under) als Dorothy, Nell Tiger Free (Game of Thrones) als Leanne Grayson en Rupert Grint als Julian Pierce.M. Night Shyamalan is de maker van de serie en Blinding Edge Pictures de producent. Shyalaman heeft gisteren in NBC’s Tonight Show gemeld dat de serie Servant een tweede seizoen zal krijgen. Dat is op zich niet heel opmerkelijk, want Apple TV+ heeft maar een beperkt aantal series in het aanbod en in het eerste seizoen van Servant is fors geïnvesteerd. Apple TV+ heeft eerder al tweede seizoenen besteld van de series For All Mankind, See en Dickinson.
Vorige aflevering
Balloon
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van een nieuwe korte komedieserie met Steve Martin en Martin Short. Het wordt gerealiseerd door This Is Us-maker Dan Fogelman en 20th Century Fox TV.
Gisteren, 14:00
Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Gisteren, 13:00
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
Gisteren, 12:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.
Gisteren, 11:00
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.
Gisteren, 10:00
Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
zaterdag, 20:30