Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Servant aangekondigd

Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.

Op 23 november kom MijnSerie al aankondigen dat de bovennatuurlijke Apple TV+-serie Servant een tweede seizoen had gekregen. Nu heeft Apple aangekondigd dat het tweede seizoen begin 2021 van start zal gaan.

In de aankondigingsvideo verteld Apple niet alleen de datum, maar ook dat het nu nog tijd is om het eerste seizoen te gaan zien als je dat niet al gedaan hebt. Ook vertellen Guillermo del Toro: "It is surreal...insidiously creepy." {vert. het is onwerkelijk verraderlijk griezelig} en Stephen King: "Extremely creepy, totally involving. I'm Hooked." {vert. Extreem griezelig, totaal betrokken. Ik ben verslaafd.} in de video wat zij van de serie vonden.

Video on youtube


Servant draait om een echtpaar uit Philadelphia die rouwt om een onuitsprekelijke tragedie die een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen. De cast van Servant bestaat uit Lauren Ambrose (Six Feet Under), Toby Kebbell (Black Mirror ), Nell Tiger Free (Game of Thrones) en Rupert Grint (Snatch) zullen allemaal hun personages opnieuw spelen in het tweede seizoen.

Na de spannende finale van seizoen één neemt het tweede seizoen van de thriller een bovennatuurlijke wending. Terwijl Leanne terugkeert naar de brownstone en haar ware aard onthuld, ligt er een donkerdere toekomst voor iedereen in het verschiet. Vanaf vrijdag 15 januari 2021 zal het tweede seizoen tien weken lang te zien zijn bij Apple TV+.
Vorige aflevering
Fallen
Fallen
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Servant