Salamander

8.1 / 10
50 min
Actie, Drama, Avontuur, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/22afleveringen/2012 - 2018 
NetwerkEén
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20122018 (Beëindigd)
Netwerk:Eén
Salamander is een Belgische dramaserie van de zender Één. De serie ging in première op 30 december 2012.

In de kleine private familiebank Jonkhere in Brussel worden 66 strategische kluizen leeggeroofd, kluizen waarvan de eigenaars tot de grootste machthebbers van het land behoren. De daders laten geen enkel spoor achter. Om geen paniek te zaaien besluiten de gedupeerden de zaak te verzwijgen. Zowel de bank als justitie beslissen uit eigenbelang de zaak in de doofpot te stoppen. De donkere crisistijden van vroeger mogen niet terugkeren en de mensen mogen het vertrouwen in de banken niet verliezen. Eén man krijgt echter door een tip lucht krijgt van het zaakje: Hoofdinspecteur Paul Gerardi (Filip Peeters) van de FGP Brussel. Wanneer hij de zaak verder wil onderzoeken, wordt hij op non-actief gezet. Dit weerhoudt hem er echter niet van koppig te blijven verder zoeken.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (2)

avatar seriefanconny
9
20 okt 2023
Ik kijk normaal niet snel naar een Belgisch serie, maar ik maak nu een uitzondering. Goed verhaal, overtuigend geacteerd, verrassende twists. Aanrader.
avatar Toontje35
9
16 apr 2018
Het verhaal deugt zeker. Tikje teveel drama. Dat doet de spanning teniet. Af en toe ongeloofwaardig.
Fijne serie. Maar s2 minder dan s1

Vergelijkbare series

Code 37
3 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Salamander