Reverie

7.2 / 10
43 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor Reverie op Ziggo

Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.

In Reverie probeert Mara Kint een tragedie uit haar verleden te verwerken, daarnaast haalt ze mensen terug uit een virtuele wereld. Mara Kint is een voormalig detective en een expert op het gebied van menselijk gedrag. Ze wordt gevraagd te helpen bij het terughalen van mensen uit een virtuele wereld, genaamd Reverie. Het stelt mensen in staat om terug te keren naar overleden geliefden, maar dat heeft gevaarlijke en onbedoelde gevolgen. Sommige mensen willen of kunnen namelijk niet meer terugkeren uit deze virtuele wereld.

Mara Kint wordt gespeeld door Sarah Shahi. In Reverie speelt zij haar eerste echte hoofdrol in een serie, de actrice was al eerder te zien in Life als partner van Damian Lewis. Reverie werd bedacht door Mickey Fischer (Extant), maar werd na het eerste seizoen stopgezet door de zender NBC. Vanaf 1 maart is het eerste seizoen van de technothriller Reverie te zien bij Ziggo, het seizoen bevat tien afleveringen.

Vorige aflevering
Point of Origin
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
26 feb 2020 14:09 -
Deze serie had zoveel potentie.. echt jammer dat ze er niets van hebben kunnen maken.
Reageer
avatar_TragicError
26 feb 2020 20:06 -
Inderdaad deze serie had potentie en met Sarah Shahi in de hoofdrol ook nog een beetje kwaliteit op het acteervlak.
Reageer
avatar_antimidant
01 mrt 2020 18:14 -
in Person of Interest was ze fantastisch..
Reageer
avatar_JanWillemK
02 mrt 2020 21:08
Zeker weten. Die rol kon ze uitstekend spelen!
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03