Raised by Wolves (2020)

7.6 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Raised by Wolves (2020)

HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).

Raised by Wolves, van uitvoerend producent Ridley Scott (The Terror), gaat over twee androïden die de taak hebben mensenkinderen groot te brengen op een mysterieuze maagdelijke planeet. Terwijl de snelgroeiende mensenkolonie door religieuze verschillen dreigt te worden verscheurd, leren de androïden dat het beheersen van de overtuigingen van mensen een verraderlijke en moeilijke taak is. De langverwachte première is op 3 september bij HBO Max. Scott regisseerde de eerste twee afleveringen van de serie van tien afleveringen, waarmee hij zijn regiedebuut voor een televisieserie markeerde.De cast bestaat uit Amanda Collin (Sjit Happens), Abubakar Salim (Jamestown), Winta McGrath (Doctor Doctor), Niamh Algar (The Virtues), Jordan Loughran (Emerald City), Matias Varela (Narcos), Felix Jamieson (Game of Thrones), Ethan Hazzard (The Long Song), Aasiya Shah (Unforgotten) Ivy Wong en Travis Fimmel (Vikings).

De serie is geproduceerd door Scott's Scott Free Productions, met Scott die samen met, schrijver en bedenker Aaron Guzikowski (The Red Road), David W.Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), en Mark Huffam (Game of Thrones), als uitvoerende producenten dienen.

Vorige aflevering
Faces
Faces
01x07
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Rob0860
10 aug 2020 08:44 -
HBO Max? Gelijk bij Ziggo te zien?
Reageer
avatar_Roeman
10 aug 2020 11:45
Daar is nog niets bekend over gemaakt.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03