The Long Song

7.6 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
The Long Song is een Amerikaanse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 18 december 2018.

Jamaica, negentiende eeuw. July wordt geboren als dochter van slavin Kitty op de Amity suikerrietplantage van John Howarth en zijn zus Caroline (Hayley Atwell, ook te zien in Howard’s End). In een opwelling besluit Caroline July te trainen als haar eigen dienstmeisje. July wordt als jong meisje weggerukt bij haar moeder en gedwongen om in het grote huis te wonen.

Naarmate July (Tamara Lawrence, bekend van The Split) ouder wordt, leert ze steeds beter om te gaan met de grillen van haar eigenaresse. Maar dan zetten de kerstrellen en de afschaffing van de slavernij het leven op Amity op z’n kop. Vooral wanneer de nieuwe opzichter Robert Goodwin (Jack Lowden) arriveert. Zowel July als Caroline zijn onder de indruk van zijn revolutionaire plannen. Kunnen zijn idealen alles veranderen?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Long Song.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem