Raised by Wolves (2020)

7.6 / 10
49 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Raised by Wolves (2020) vernieuwd met tweede seizoen

HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.

Het eerste seizoen van Raised by Wolves (2020) ging begin deze maand in première. De eerste zeven afleveringen zijn al te bekijken bij HBO Max, er zullen wekelijks nog afleveringen verschijnen tot 1 oktober. De serie is de best presterende original van HBO Max, sinds de lancering van het platform. Geen wonder dus dat HBO Max de sciencefictionserie nu heeft vernieuwd met een tweede seizoen.Aaron Guzikowski (The Red Road) heeft de serie bedacht. Ridley Scott (The Good Fight) regisseerde de eerste twee afleveringen en diende daarnaast als uitvoerend producent van het eerste seizoen. Raised by Wolves (2020) speelt zich af op een mysterieuze planeet, die nooit eerder bewoond werd door mensen. Nadat de aarde is verwoest door een grote oorlog worden twee androïden toegewezen om menselijke kinderen op te voeden op de mysterieuze planeet, genaamd Kepler-22b. De snelgroeiende mensenkolonie dreigt te worden verscheurd door religieuze verschillen en de androïden ervaren dat het een moeilijk taak is om de groep bij elkaar te houden.

Sarah Aubrey, hoofd van HBO Max over de vernieuwing: “Deze serie is een topserie die de kenmerken van Ridley op het gebied van sci-fi en horror combineert en fans een van de meest originele verhaallijnen biedt die ze ooit hebben gezien. Ik kan niet wachten om te zien wat ons te wachten staat voor seizoen twee."

Benieuwd naar de serie? Lees dan ook de recensie van Henk Vernout, die de eerste aflevering een 6,5 gaf.
Vorige aflevering
The Beginning
The Beginning
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
18 sep 2020 11:16 -
Goed nieuws!
Het is een heel origineel verhaal en verdient het wat mij betreft om verder uitgediept te worden.
Reageer
avatar_Olga2000
21 sep 2020 23:22 -
Volledig mee eens. Ik ben dan ook zeer blij met dit nieuws
Reageer
avatar_GummieBear
22 sep 2020 08:51 -
Wacht nog even tot seizoen 1 klaar is en dan gaan we kijken, lijkt me iig wel wat.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende (achtste) seizoen van Strike Back. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Vandaag, 12:00
1
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
3
Na het eerste en tweede seizoen worden nu ook het derde en vierde seizoen van de Canadese dramaserie toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 15:00
Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
Gisteren, 14:00
2