Leuk?
0
9
Bekijk stemmen

HBO Max heeft Raised By Wolves (2020) gecanceld na twee seizoenen

Er komt geen derde seizoen van Ridley Scott's Raised by Wolves(2020). HBO Max heeft de sciencefictionserie na twee seizoenen gecanceld.

“Hoewel we niet doorgaan met een derde seizoen van Raised by Wolves (2020), zijn we de geweldige cast en crew, onze makers Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker en het hele team van Scott Free Productions buitengewoon dankbaar voor hun prachtig kunstenaarschap en uniek vermogen om fans onder te dompelen in de wereld van Kepler-22b”, aldus HBO Max in een verklaring.

Raised by Wolves (2020), gecreëerd door Guzikowski, draait om twee androïden die de taak hebben om menselijke kinderen op te voeden op een mysterieuze maagdelijke planeet. In seizoen twee sluiten Android-partners Mother (Amanda Collin) en Father (Abubakar Salim), samen met hun kroost van zes mensenkinderen, zich aan bij een nieuw gevormde atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Maar het navigeren door deze vreemde nieuwe samenleving is slechts het begin van hun problemen, aangezien Moeders 'natuurlijke kind' het weinige dat overblijft van het menselijk ras dreigt uit te sterven.

Het nieuws werd eerder op Twitter gedeeld door serie-ster Abubakar Salim, in een pitch voor een pick-up van het derde seizoen ergens.


“Het is niet verrassend, vooral niet na het nieuws over de fusies en wat er gebeurt bij Warner [Bros. Discovery, die eigenaar is van HBO Max], dat veel series hun verhaal niet af hebben. En helaas is één van die series Raised by Wolves (2020), "zei Salim. “Er is nog niets publiekelijk gedeeld. En daar is een reden voor. Een belangrijke. Eentje die ik hier nu met jullie wil delen. Er is hoop."
Vorige aflevering
Happiness
Happiness
02x08
Leuk?
0
9
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
07 jun 2022 13:05 -
Zonde
Reageer
avatar_BlackBiker
07 jun 2022 13:18 -
Ik snap het wel een beetje. Het is een wat ontoegankelijke serie voor veel mensen, heb ik het idee. Ook is de lijn tussen "goed" en "slecht" in deze serie nogal fluïde. Ik kan me voorstellen dat dit niet ieders kopje thee is.
Persoonlijk vind ik het heel erg jammer, want ik vond het een schitterende serie die eens wat andere paden bewandelde dan veel andere SF series.
Nu hoop ik maar dat hij snel als "complete series" op schijf uitkomt zodat ik hem nog een paar keer kan bekijken.
Reageer
avatar_elixer
07 jun 2022 13:41 -
Eindelijk zo'n soort serie en dan gaan ze niet verder echt jammer
Reageer
Raised by Wolves (2020)