Quantico

7.8 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/57afleveringen/2015 - 2018 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20152018 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:ABC
Quantico is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC (US). De serie ging in première op 27 september 2015.

Een diverse groep nieuwelingen arriveren op de FBI basis in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en meest gelauwerde nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen de grootste aanval op New York beraamt sinds 11 september 2001.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3

Populaire reacties (33)

avatar anonymous
-
5 okt 2015
"One down, 49 to go", en met dat ook de vele verhaallijnen. Veel bekende gezichten uit gecancelde series van vorig jaar. Toch weet Quantico (en ik ben een van de weinige, zo te lezen), mij wel te boeien. Geef mij een serie met veel vragen, en ik zit op de eerste rij. Mooie mensen, leuk, warrig verhaal, nog leuker. Ik ga meteen door naar aflevering twee, en wie weet verander ik dan nog van gedachten, maar voor nu wil ik zeker meer verhalen zien uit de FBI academy
avatar gumstarr
7
29 okt 2015
Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar mij bekruipt wel eens het gevoel dat ABC bij de casting voor een nieuwe serie gewoon een lege tourbus naar het dichtstbijzijnde modellenbureau stuurt en net zo lang maatjes 32 en marmeren kaaklijnen blijft proppen tot er niemand meer bij kan. Who cares of ze een beetje geloofwaardig teksten kunnen opdreunen, als ze er maar tering lekker uitzien. Dat werk. Als The Walking Dead uit ABC’s keuken was gerold, dan hadden alle vrouwelijke walkers minimaal cup D en mochten Rick, Daryl en Glenn alleen meedoen als ze er geen bezwaar tegen zouden hebben om 70% van de tijd met ontbloot en ingeolied bovenlijf voor de camera te verschijnen. Begrijp me niet verkeerd, we moeten met z’n allen proberen de wereld een beetje mooier te maken, maar je kunt ook overdrijven. Het is dan ook daarom, dat series van ABC, maar zeker ook CBS en NBC, voor mij op voorhand vaak al aan geloofwaardigheid inboeten. Te glad, te plastic en vooral te Amerikaans. Ook bij hun nieuwste serie Quantico is dit geval, al heeft het vreemd genoeg toch iets waardoor je maar blijft kijken. Ik wel tenminste en ik ben er nog steeds niet helemaal over uit of ik me daar nou voor moet schamen of niet.

Na 9/11 is New York wéér aan de beurt. Tussen de smeulende resten van wat ooit een statig gebouw was, vinden reddingswerkers de wat verwarde, maar op mysterieuze wijze compleet ongedeerde Alex Parrish. Zelf was ik ook even van mijn à propos, want Alex, gespeeld door voormalig Miss World Priyanka Chopra, doet het alles behalve slecht op het netvlies. Alles behalve. Alles. Behalve. Hier zou ik nu natuurlijk meteen aan toe moeten voegen, dat haar prettige voorkomen volkomen ondergeschikt is aan haar weergaloze acteerkwaliteiten, maar dan zou ik liegen. Priyanka kan vast en zeker van alles, maar ze stond in ieder geval niet voorin de rij toen de acteer-skills werden uitgedeeld. Je kan niet alles hebben. Maar goed.. Alex dus. Alex is FBI-agent, maar dat weerhoudt haar leidinggevenden er niet van om haar zonder blikken of blozen de schuld van de bomaanslag in de schoenen te schuiven. Vreemd, want er zijn dik twintig afleveringen Quantico, dus er was tijd genoeg geweest voor gedegen onderzoek, maar blijkbaar heeft de top van de FBI aan de eerste vijfenveertig minuten genoeg om te bepalen wie de beschuldigende vinger toegewezen krijgt. Aan Alex om de overige negentien afleveringen te gebruiken om te bewijzen dat zij niks met deze terroristische aanslag te maken heeft. Go Alex en go je-net-iets-te-strakke tanktopjes!

Quantico is eigenlijk een beetje zoals die nummers die die kut Justin Bieber de laatste tijd uitbrengt. Alles in je lichaam schreeuwt dat het niet ok is om er goed op te gaan, maar een kracht die sterker is dan jezelf grijpt in de auto toch iedere keer weer naar de volumeknop, zodra ze voorbij komen op de radio. Voordat je het weet sta je bij het tankstation door de Hitkrant te bladeren om te kijken of er niet toevallig een poster van je nieuwe held in staat. Het kan raar lopen. Nee, goed is Quantico niet, maar op de één of andere manier kost het me geen enkele moeite om de afleveringen één voor één weg te tikken. Tuurlijk heeft dat ook te maken met Priyanka. Ben ik eerlijk in. Als Priyanka iedere week een uurtje hardop boerend het oeuvre van Josh Groban ten gehore zou brengen, dan schakelde ik nog steeds breed glimlachend in. Ja, ik heb een heel leeg bestaan. Ik weet ‘t. Laat me. Volgens mij zitten er voor de vrouwen onder jullie trouwens ook genoeg testosteron gebakjes in, dus haal gerust adem. Kijk je Grey’s Anatomy eigenlijk puur en alleen voor die bizarre ogen van Avery en zou je ook wel eens door Chicago Fire‘s Severide uit een brandend gebouw getild willen worden, dan vervult Quantico vast ook nog wel wat verlangens waarvan je niet eens wist dat je ze had. Twijfel vooral niet aan jezelf als je na het zien van de eerste aflevering niks meer met Quantico te maken wil hebben. Je hebt volkomen gelijk en overduidelijk meer ruggengraat dan ik.

www.gumstarr.com

Vergelijkbare series

Arrow
22 stemmen
White Collar
20 stemmen
Revenge
14 stemmen
Homeland
13 stemmen
Suits
9 stemmen
Chicago Fire
7 stemmen
Quantico