Quantico

7.8 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_karin1809
8
05 okt 2015 17:37 -
"One down, 49 to go", en met dat ook de vele verhaallijnen. Veel bekende gezichten uit gecancelde series van vorig jaar. Toch weet Quantico (en ik ben een van de weinige, zo te lezen), mij wel te boeien. Geef mij een serie met veel vragen, en ik zit op de eerste rij. Mooie mensen, leuk, warrig verhaal, nog leuker. Ik ga meteen door naar aflevering twee, en wie weet verander ik dan nog van gedachten, maar voor nu wil ik zeker meer verhalen zien uit de FBI academy
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_JessicaD
13 okt 2015 20:30
Ik volg de serie ook erg graag, één van mijn nieuwe favorieten. :D
Reageer
avatar_gumstarr
7
29 okt 2015 23:58 -
Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar mij bekruipt wel eens het gevoel dat ABC bij de casting voor een nieuwe serie gewoon een lege tourbus naar het dichtstbijzijnde modellenbureau stuurt en net zo lang maatjes 32 en marmeren kaaklijnen blijft proppen tot er niemand meer bij kan. Who cares of ze een beetje geloofwaardig teksten kunnen opdreunen, als ze er maar tering lekker uitzien. Dat werk. Als The Walking Dead uit ABC’s keuken was gerold, dan hadden alle vrouwelijke walkers minimaal cup D en mochten Rick, Daryl en Glenn alleen meedoen als ze er geen bezwaar tegen zouden hebben om 70% van de tijd met ontbloot en ingeolied bovenlijf voor de camera te verschijnen. Begrijp me niet verkeerd, we moeten met z’n allen proberen de wereld een beetje mooier te maken, maar je kunt ook overdrijven. Het is dan ook daarom, dat series van ABC, maar zeker ook CBS en NBC, voor mij op voorhand vaak al aan geloofwaardigheid inboeten. Te glad, te plastic en vooral te Amerikaans. Ook bij hun nieuwste serie Quantico is dit geval, al heeft het vreemd genoeg toch iets waardoor je maar blijft kijken. Ik wel tenminste en ik ben er nog steeds niet helemaal over uit of ik me daar nou voor moet schamen of niet.

Na 9/11 is New York wéér aan de beurt. Tussen de smeulende resten van wat ooit een statig gebouw was, vinden reddingswerkers de wat verwarde, maar op mysterieuze wijze compleet ongedeerde Alex Parrish. Zelf was ik ook even van mijn à propos, want Alex, gespeeld door voormalig Miss World Priyanka Chopra, doet het alles behalve slecht op het netvlies. Alles behalve. Alles. Behalve. Hier zou ik nu natuurlijk meteen aan toe moeten voegen, dat haar prettige voorkomen volkomen ondergeschikt is aan haar weergaloze acteerkwaliteiten, maar dan zou ik liegen. Priyanka kan vast en zeker van alles, maar ze stond in ieder geval niet voorin de rij toen de acteer-skills werden uitgedeeld. Je kan niet alles hebben. Maar goed.. Alex dus. Alex is FBI-agent, maar dat weerhoudt haar leidinggevenden er niet van om haar zonder blikken of blozen de schuld van de bomaanslag in de schoenen te schuiven. Vreemd, want er zijn dik twintig afleveringen Quantico, dus er was tijd genoeg geweest voor gedegen onderzoek, maar blijkbaar heeft de top van de FBI aan de eerste vijfenveertig minuten genoeg om te bepalen wie de beschuldigende vinger toegewezen krijgt. Aan Alex om de overige negentien afleveringen te gebruiken om te bewijzen dat zij niks met deze terroristische aanslag te maken heeft. Go Alex en go je-net-iets-te-strakke tanktopjes!

Quantico is eigenlijk een beetje zoals die nummers die die kut Justin Bieber de laatste tijd uitbrengt. Alles in je lichaam schreeuwt dat het niet ok is om er goed op te gaan, maar een kracht die sterker is dan jezelf grijpt in de auto toch iedere keer weer naar de volumeknop, zodra ze voorbij komen op de radio. Voordat je het weet sta je bij het tankstation door de Hitkrant te bladeren om te kijken of er niet toevallig een poster van je nieuwe held in staat. Het kan raar lopen. Nee, goed is Quantico niet, maar op de één of andere manier kost het me geen enkele moeite om de afleveringen één voor één weg te tikken. Tuurlijk heeft dat ook te maken met Priyanka. Ben ik eerlijk in. Als Priyanka iedere week een uurtje hardop boerend het oeuvre van Josh Groban ten gehore zou brengen, dan schakelde ik nog steeds breed glimlachend in. Ja, ik heb een heel leeg bestaan. Ik weet ‘t. Laat me. Volgens mij zitten er voor de vrouwen onder jullie trouwens ook genoeg testosteron gebakjes in, dus haal gerust adem. Kijk je Grey’s Anatomy eigenlijk puur en alleen voor die bizarre ogen van Avery en zou je ook wel eens door Chicago Fire‘s Severide uit een brandend gebouw getild willen worden, dan vervult Quantico vast ook nog wel wat verlangens waarvan je niet eens wist dat je ze had. Twijfel vooral niet aan jezelf als je na het zien van de eerste aflevering niks meer met Quantico te maken wil hebben. Je hebt volkomen gelijk en overduidelijk meer ruggengraat dan ik.

www.gumstarr.com
Reageer
avatar_anonymous
-
22 mrt 2016 21:57 -
na de winterstop ben ik ineens alle interesse verloren in deze serie. Het gaat in mijn ogen erg bergaf met deze serie. Of ben ik beu gekeken op enkel mooie gezichten en strakke lijven? Het is weer zo een verhaal dat erg draait in het begin om dan na enkele afleveringen te moeten vaststellen dat het zo draait om dat het snel richting het afvoerputje gaat.
Reageer
avatar_anonymous
-
08 jun 2016 13:02 -
Naarmate de serie vorderde gebruikte ik steeds vaker de fast forward. Langdradig, saai en ver gezochte wendingen. Als totale verhaal leuk maar de vele verhaal wendingen maakten het weer ruk. Mooie dames, dat dan weer wel.
Reageer
avatar_simonfender
5
17 mei 2016 00:10 -
Naar mate je blijft kijken hoe chaotischer het wordt. Ben nu bij deel 20 en er is niet veel touw meer aan vast te knopen. Ik kijk alles uit maar aan een tweede serie begin ik niet meer. Wordt allemaal over de top en steeds onbegrijpelijker. Alleen gek genoeg ben ik nieuwsgierig hoe de eerste serie afloopt.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Rodejong
18 mei 2016 00:03
Ik denk dat je de afleveringen in een Binge moet kijken. Je gaat snel details vergeten anders.
Ik heb dit weekend aflevering 1-21 gekeken, en vandaag 22.
Vooral de terugblik maakte het af. De makers hebben waarschijnlijk een "Aha, zo zit dat dus" gevoel willen geven (zoals je die ook bij Poirot en Miss Marple zo vaak krijgt, simpelweg omdat enkele cruciale gegevens achter gehouden worden.
Ik denk dat ik deel 2 wel ga kijken, maar wederom in een Binge!
Ik zit graag uren achter een in een verhaal.
Reageer
avatar_TDB
9
30 sep 2015 19:33 -
Even moeilijk om de verhaallijn op een rijtje te krijgen ( aflevering 2x gezien) maar boeit wel.
Reageer
avatar_seriefanconny
7
10 nov 2019 14:54 - 10 nov 2019 14:56
Ik heb inmiddels de eerste 10 aflevering gezien. Een goede start, veel onbekenden gezichten. Genoeg actie en spanning en onverwachtse twist in de verhaallijn. Alleen moet je er wel bij blijven, er wordt vaak geschakeld van toekomst naar verleden en visa versa. Dat had iets minder vaak gemogen.
Wel een acht, want ik merk dat ik nieuwsgierig blijf hoe verder. En natuurlijk een beetje ongeloofwaardig. Maar het is maar tv dus dat mag. Het is tenslotte geen documentaire.
Reageer
avatar_ThomasNL92
4.2
09 mei 2016 21:57 -
Series wordt echt slechter per aflevering..... Leuke start, maar nou wordt het chaotisch als de pest en mislukte complottheorieën
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_winthoos
11 dec 2016 22:42
Dat heb ik dus ook. Al dat heen en weer gespring, er is bijna geen touw meer aan vast te knopen.
Reageer
avatar_Lyannah
4
05 mei 2016 11:10 -
Ik ben gestopt. Wat is dit een draak van een serie geworden zeg... De geloofwaardigheid...daar zit ik over het algemeen niet altijd mee maar deze serie...ja hoor...het slaat kant nog wal....
Reageer
avatar_simonfender
5
03 mei 2016 23:49 -
Nou, toch best een goede serie. Toen ik er aan begon had ik inderdaad iets van: allemaal mooie koppies, maar nu na 6 afleveringen zie ik de kwaliteit. Ben benieuwd of er een tweede serie komt.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Rodejong
17 mei 2016 23:58
die komt er inderdaad, is bevestigd.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
03x13
nourelabidin
07 mei 21:04
why did you stop i loved you
03x01
anonymous
02 mei 00:39
Goed
01x13
BadWolf
14 mrt 17:38
Ik vind het erg chaotisch worden en erg over de top. Kijk het nog een aflevering aan.
01x11
anonymous
29 dec 15:22
Wat is dit toch een toffe serie! :)