Over The Garden Wall

8.4 / 10
11 min
Fantasy, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkCartoon Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:11 min20142014 (Beëindigd)
Genres:FantasyAnimatie
Over The Garden Wall is een Amerikaanse animatie serie van de zender Cartoon Network. De serie ging in première op 3 november 2014.

Halfbroers Wirt en Greg zijn totaal verschillend. Wirt is de oudste en is graag op zichzelf. Hij houdt van poëzie en klarinet spelen, maar houdt dit geheim omdat hij niet gepest wil worden. Greg is de jongste broer en kent geen zorgen. Hij houdt van spelen en brengt zichzelf en anderen soms onbedoeld in gevaar. De broers komen vast te zitten in een mysterieuze wereld. Ze moeten het magische bos doorkruisen om hun weg naar huis terug te vinden. Gelukkig hoeven ze dit niet alleen te doen! Ze worden geholpen door een wijze oude houthakker, Woodsman, en een irritante lijster, genaamd Beatrice. Er reist ook nog een kikker met Greg mee, waar Greg via zang mee kan communiceren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Over The Garden Wall