Our Girl

8,0 / 10
60 min
Drama, Oorlog
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Our Girl gecanceld door BBC One

BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.

Bedenker en schrijver van Our Girl Tony Grounds (EastEnders) zei dat dit het juiste moment is om de serie te beëindigen. Daarnaast bedankte hij de fans en gaf hij aan dat hij heeft genoten van het schrijven van de afleveringen van de dramaserie. Het besluit om de serie te cancelen is genomen nadat Michelle Keegan (Brassic) de serie verliet na het vierde seizoen.

Het eerste seizoen volgt militaire verpleegster Molly bij haar eerste missie in Afghanistan. Vanaf het tweede seizoen volgt de serie militaire verpleegster Georgie Lane, die op missie is geweest naar Afghanistan en West-Afrika. Tijdens haar nieuwe missie krijgt ze te maken met de gevaarlijke en steeds veranderende situatie in Oost-Afrika.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
14 aug 2020 20:58 -
Wat jammer!
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03