Northern Rescue

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkCBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:CBC
Northern Rescue is een Canadese dramaserie van de zender CBC. De serie ging in première op 1 maart 2019.

Northern Rescue volgt John West (Baldwin) die met zijn drie kinderen uit de grote stad verhuist naar zijn geboorteplaats om leiding te geven aan de plaatselijke Search & Rescue na de dood van zijn vrouw. Zijn gezin leert omgaan met het verlies en de serie volgt hun individuele levens. De tante van de kinderen, Charlotte (Robertson), helpt John met zijn kinderen terwijl ze haar eigen verdriet heeft over het verlies van haar zus en haar wens naar een eigen gezin.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Northern Rescue - Seizoen 1

8.5

Nieuws (2)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28