Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Animatieseries van FOX krijgen startdatum

Animatieseries van FOX krijgen startdatum

FOX heeft nog voor de Comic-Con panel 2020 aangekondigd dat de zondagavond animatieavond blijft en ook wanneer in september deze zondagavond van start zal gaan.
FOX heeft een datum geprikt voor de animatieseries The Simpsons, Bless The Harts, Bob's Burgers en Family Guy. De productie van de animatieseries zijn tijdens de coronacrisis gewoon door blijven gaan. Het kwartet van animaties zijn de enige terugkerende series die al aangekondigd waren in het herfstschema van seizoen 2020-2021.



FOX heeft een coronaproof schema opgesteld voor het nieuwe seizoen, waarbij ze zijn teruggevallen op gescripte series en realityprogramma´s die reeds zijn opgenomen. Zoals Filthy Rich (US) en neXt (2020) beide nog van dit seizoen en programma´s als MasterChef Junior en Cosmos (2014) en de originele Spectrum serie L.A.'s Finest en uiteraard worstelen en NFL Football.



De animatieserie Duncanville zal terugkeren voor een tweede seizoen in het voorjaar van 2021. Family Guy zal in dit seizoen zijn 350ste aflevering gaan krijgen. Kijk hieronder voor het schema zoals FOX die heeft aangekondigd.

Zondag 27 september
19.00 – NFL On FOX
19.30 – The OT/FOX herhalingen
20.00 – The Simpsons – Seizoen 32
20.30 – Bless The Harts – Seizoen 2
21.00 – Bob's Burgers – Seizoen 11
21.30 – Family Guy – Seizoen 19

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten