Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Animatieseries van FOX krijgen startdatum

FOX heeft nog voor de Comic-Con panel 2020 aangekondigd dat de zondagavond animatieavond blijft en ook wanneer in september deze zondagavond van start zal gaan.

FOX heeft een datum geprikt voor de animatieseries The Simpsons, Bless The Harts, Bob's Burgers en Family Guy. De productie van de animatieseries zijn tijdens de coronacrisis gewoon door blijven gaan. Het kwartet van animaties zijn de enige terugkerende series die al aangekondigd waren in het herfstschema van seizoen 2020-2021.FOX heeft een coronaproof schema opgesteld voor het nieuwe seizoen, waarbij ze zijn teruggevallen op gescripte series en realityprogramma´s die reeds zijn opgenomen. Zoals Filthy Rich (US) en neXt (2020) beide nog van dit seizoen en programma´s als MasterChef Junior en Cosmos (2014) en de originele Spectrum serie L.A.'s Finest en uiteraard worstelen en NFL Football.De animatieserie Duncanville zal terugkeren voor een tweede seizoen in het voorjaar van 2021. Family Guy zal in dit seizoen zijn 350ste aflevering gaan krijgen. Kijk hieronder voor het schema zoals FOX die heeft aangekondigd.

Zondag 27 september
19.00 – NFL On FOX
19.30 – The OT/FOX herhalingen
20.00 – The Simpsons – Seizoen 32
20.30 – Bless The Harts – Seizoen 2
21.00 – Bob's Burgers – Seizoen 11
21.30 – Family Guy – Seizoen 19

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00