Filthy Rich (US)

-
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/1afleveringen/2020 - heden
NetwerkFOX
1x2 28 september 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:FOX
Filthy Rich (US) is een Amerikaanse dramedyserie van de zender FOX. De serie ging in première in 2020.

Filthy Rich draait om twee sterke, scherpe vrouwen die zich tot het uiterste zullen inspannen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO van 's werelds grootste christelijke netwerk sterft in een vliegtuigongeluk, zijn zijn vrouw en volwassen kinderen verbluft wanneer ze ontdekken dat hij is volwassen, onwettige kinderen heeft, die ook in zijn testament staan. Wanneer de matriarch van het gezin probeert ze om te kopen om weg te gaan, hebben deze nieuw gelegitimeerde erfgenamen hier andere ideeën over en staan ​​ze erop dat ze niet alleen in de stad blijven, maar ook onderdeel worden van het familie-imperium.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Filthy Rich (US).

Nieuws (11)

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
dinsdag, 13:00
1
Na The CW, NBC, ABC en CBS komt ook FOX met de datums voor hun herfstprogrammering. Ook FOX komt met een pretpakket vol met reality- en spelprogramma's en animatieseries.
vr 28 augustus
1
In september 2020 staan er nog vele nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
ma 31 augustus
6

Vergelijkbare series