Cosmos (2014)

8.4 / 10
44 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/21afleveringen/2014 - heden
NetwerkFOX
2x9  6 april 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min2014 - heden
Netwerk:FOX
Cosmos (2014) is een Amerikaans documentaireprogramma van de zender FOX. De serie ging in première in 9 maart 2014.

Gepresenteerd door de gerenommeerde astrofysicus Neil deGrasse Tyson. Cosmos zal uiteenzetten hoe wij de wetten van de natuur hebben ontdekt en hoe wij onze coördinaten in ruimte en tijd hebben gevonden. De serie zal nooit vertelde verhalen vertellen over de heroïsche queeste naar kennis en zal kijkers transporteren naar nieuwe werelden en over het universum voor een grootste blik op de kosmos.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (1)

Cosmos: A Space-Time Odyssey – Complete serie

9

Nieuws (12)

Liar, Castlevania, Oogappels, Westworld, Elite, Ozark deze en veel meer series die zullen starten in maart 2020
vr 28 februari
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van FOX. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de FOX-series.
4 aug 2019
FOX heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
22 apr 2019
4

Populaire reacties (3)

9
01 okt 2014
Een geweldige documentaire. Niet alleen prachtige beelden, maar super interessant en educatief. Het blijft boeien van begin tot eind, en het laat je met zoveel vraagtekens achter uitkijkend naar de volgende aflevering in de hoop een aantal van je vragen beantwoord te zien. En Neil deGrasse Tyson als presentator maakte het kijken/luisteren ook een stuk aangenamer: presentatie was heel toegankelijk. Wat mij betreft een verplichte kost voor alle burgers in welk land dan ook.
9
28 mrt 2014
Heel mooi gedaan en erg interessant!

Vergelijkbare series