MasterChef Junior

7.7 / 10
43 min
Familie, Reality, Kookprogramma
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
7seizoenen/80afleveringen/2013 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2013 - heden
Netwerk:FOX
MasterChef Junior is een Amerikaanse realityserie van de zender Fox. De serie ging in première 27 september 2013.

In MasterChef Junior staan kids met een passie voor koken te trappelen om de jury te betoveren met hun eigen topgerechten. De chefs-in-spe zijn allemaal tussen de acht tot twaalf jaar oud, maar weten ondanks hun jonge leeftijd al perfect hun mannetje te staan in de professionele Junior Masterchef-keuken. Elke geselecteerde jonge kok weet heel goed hoe een smakelijk gerecht met vis of vlees uit de mouwen te toveren of het perfecte dessert te bereiden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 5
0 / 15
Seizoen 6
0 / 15
Seizoen 7
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie MasterChef Junior.

Nieuws (31)

FOX heeft nog voor de Comic-Con panel 2020 aangekondigd dat de zondagavond animatieavond blijft en ook wanneer in september deze zondagavond van start zal gaan.
do 23 juli
FOX is klaar voor het nieuwe seizoen. Ze hebben als eerste van de grote vijf het schema aangekondigd voor het aankomend herfstseizoen.
13 mei 2020
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van FOX. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de FOX-series.
4 aug 2019

Vergelijkbare series