Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 2 (7 jan – 10 jan)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Voor de Vlaamse kijkers worden de komende dagen wel spannend in het serielandschap. Het begint allemaal al maandagavond met de nieuwe Eén-serie Dertigers, die dagelijks rond de klok van tienen op ons losgelaten wordt. Op zaterdagnamiddag worden trouwens de vier afleveringen van de voorbije week opnieuw uitgezonden. Diezelfde dag lanceert Vijf de Nederlandse serie Meisje van plezier met een dubbelaflevering. De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door Angela Schijf (Flikken Maastricht). Ook de spannende thrillerserie De Dag wordt op donderdag met een dubbelaflevering op ons afgevuurd door Vier. De reeks was het voorbije jaar de meest bekeken serie op Play More, de streamingdienst van Telenet.

Waar we echter het meest naar uitkijken is de première van de Vlaamse versie van De luizenmoeder (BE) op woensdag. VTM liet een Vlaamse remake maken en de cast is alvast om van te smullen, maar of ze de Nederlandse versie naar de kroon zullen kunnen steken, moeten we nog even afwachten.

Natuurlijk zijn er ook voor de liefhebbers van Engelstalige series deze week nog enkele interessante series die debuteren of een nieuw seizoen lanceren. We denken hier bij aan het tweede seizoen van From Dusk Till Dawn: The Series, het derde seizoen van The Last Kingdom en het zevende seizoen van Father Brown (2013). Nieuw deze week zijn de series Shots Fired, Escape at Dannemora en The Resident.

De Nederlandse kijkers krijgen ook een aantal eigen programma's te verwerken met het nieuwe programma De Buit en alweer het elfde seizoen van Uitstel van executie.

Alvast veel kijkplezier en tot vrijdag voor het weekeinde overzicht.

Maandag 7 januari
00.00 – Grey's Anatomy – Seizoen 1 t/m 14 (Videoland)
00.00 – Grey's Anatomy – Seizoen 1 t/m 14 (Play More – onder voorbehoud)
20.25 – De Buit – Seizoen 1 (NPO 3)
20.35 – Meisje van plezier – Seizoen 1 (Vijf)
22.00 – Dertigers – Serie première (Eén)
23.05 – From Dusk Till Dawn: The Series – Seizoen 2 (Q 2)

Dinsdag 8 januari
00.00 – Shots Fired – Seizoen 1 (Q 2)
20.30 – Uitstel van executie – Seizoen 11 (RTL 4)
22.35 – The Last Kingdom – Seizoen 2 (CAZ)

Woensdag 9 januari
20.30 – De Slechtste Chauffeur van Nederland – Seizoen 4 (RTL 5)
20.30 – De luizenmoeder (BE) – Serie première (VTM)
20.40 – Eviva España – Serie première (Eén)
21.00 – Father Brown (2013) – Seizoen 7 (BBC First)
22.00 – The Last Kingdom – Seizoen 3 (BBC First)
22.10 – Escape at Dannemora – Seizoen 1 (Canvas)

Donderdag 10 januari
20.25 – Keuringsdienst van Waarde - Seizoen 20 (NPO 3)
20.35 – De Dag – Seizoen 1 (Vier)
20.35 – The Resident – Seizoen 1 (Vitaya)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:

Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben geef het aan in de reacties hieronder.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Atypical is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het derde seizoen ging in november 2019 van start.
Gisteren, 16:50
Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Gisteren, 16:00
Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Gisteren, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Gisteren, 09:00