Meisje van plezier

7.7 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2017 - heden
NetwerkVideoland
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Videoland
Meisje van plezier is een Nederlandse dramaserie van de zender Videoland. De serie ging in première op 10 september 2017.

Huismoeder Nadine (Angela Schijf) heeft een enorme levenshonger. Een ontmoeting met jeugdvriendin Meryem wakkert de nieuwsgierigheid en het verlangen van Nadine aan om het escortcircuit in te duiken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (2)

Meisje van plezier - Seizoen 1

9

Meisje van plezier - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (31)

Op donderdag 8 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2020 beslist wie er met de Ring en de Sterren van door mocht gaan.
do 8 oktober
1
De mannentester, die gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen, verschijnt eind juli op Videoland.
29 jun 2020
De Belgische dramedy over drie vrienden die als 'mannen van plezier' werken is vanaf mei te zien op Videoland.
28 apr 2020
1

Populaire reacties (2)

7.5
19 nov 2019
Ik heb drie afleveringen gezien van seizoen 2. Ik mis de spanning van het eerste seizoen. Meer familiedrama nu. Het pakt me nog niet merk ik. Ik kijk af en toe een aflevering, want wil zien hoe het verder verloopt. Leuk genoeg maar ik hoop op meer spanning.
9
13 mei 2020
Eerste seizoen is superleuk :-) Ik ben grote fan nu, in de eerste plaats van Angela Schijf. Wat een actrice, zeg! Het scenario ontroert, stemt tot nadenken en is bij wijlen hilarisch fun (grijns). Mooi gedaan en een dikke aanrader voor mensen zoals ik, die ook van dingen als 'Bonusfamiljien' houden...

Vergelijkbare series