De Slechtste Chauffeur van Nederland

7.4 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
7.4 / 10
5seizoenen/38afleveringen/2014 - heden
NetwerkRTL 5
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2014 - heden
Genres:Reality
Netwerk:RTL 5
De Slechtste Chauffeur Van Nederland is een Nederlandse realityserie van de zender RTL5. De serie ging in première op 20 oktober 2014.

Na drie seizoenen van De Allerslechtste Chauffeur van Nederland op BNN werd het format verkocht aan RTL5. De opzet blijft hetzelfde, maar de naam werd aangepast en de presentatie is niet meer in handen van Ruben Nicolai. In De Slechtste Chauffeur Van Nederland draait het om automobilisten met een rijbewijs B, maar zij hebben problemen met het besturen van een personenauto. De kandidaten zijn opgegeven door kennissen.

Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 3
0 / 7
Seizoen 4
0 / 7
Seizoen 5
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Slechtste Chauffeur van Nederland.

Nieuws (6)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
6 jan 2020
1
Doctor Who, Flikken Maastricht, Zie mij graag, Criminal Minds, Wie is de Mol? Deze en veel meer series die in januari beginnen of hun première gaan beleven.
30 dec 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
7 jan 2019