De Dag

8.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
8.3 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkVIER
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:VIER
De Dag is een Belgische misdaadserie van de zender VIER. De serie ging in première op 10 januari 2018.

Een Vlaamse stad wordt opgeschrikt wanneer bij dageraad een gijzelingsactie losbreekt in een lokaal bankkantoor. De bankmedewerkers en enkele vroege klanten worden vastgehouden, waaronder twee kinderen. De politie doet dan haar uiterste best om het gebeuren zonder bloedvergieten te beëindigen, maar al snel wordt het duidelijk dat er iets niet klopt aan de situatie. Terwijl de onderhandelaars op hen trachten in te praten, voelen de gijzelnemers zich steeds meer in het nauw gedreven. Naarmate de dag vordert, leggen de vele verwikkelingen een intrige bloot die tot een dramatische ontknoping zal leiden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (2)

De Dag - Seizoen 1

9

De Dag - Seizoen 1

10

Nieuws (14)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 3 augustus
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus
Nieuwe tegenspelers voor Anna Drijver en Tom Waes in Undercover, de cast wordt uitgebreid met onder andere Sebastien Dewaele (Eigen Kweek).
27 jul 2020
2

Populaire reacties (9)

9
06 jun 2018
Wow, wat een gave serie is dit. Van begin tot eind spannend. En de afleveringen bijzonder samen gesteld. Telkens uit twee verschillende perspectieven. Hulde!
-
25 feb 2019
Graag een dringende reactie en oplossing want ook ik wil naar die serie kijken van DE DE DAG en het eerste en tweede seizoen van GENT WEST.
Alvast bedankt voor de hulp
[email protected]

Vergelijkbare series

Homeland
2 stemmen
Arrow
2 stemmen
Daredevil
2 stemmen
Hanna
2 stemmen