Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Week Overzicht 10

Inhoud

  Wie wil er een handtekening? Nu MijnSerie min of meer beroemd is, dankzij EditieNL, zullen onze handtekeningen vast veel waard worden! Nee? Fijn, dan hier een overzicht met nieuws over de echte sterren. We hebben edele delen in fotoshoots, inspirerende succesverhalen en een controversiële kus. Zijn we de getypte versie van RTL Boulevard? Nee, we zijn het MijnSerie Week Overzicht! (Handtekening vijf cent per stuk)

  Allegiance
  - Een verbond is er om verbroken te worden; NBC dumpt Allegiance.

  American Crime
  - De nieuwe bejubelde serie komt naar Nederland.

  Arrow
  - De ster van de Veronica serie Arrow deelt een verhaal op zijn Facebookpagina over hoe de lancering van zijn eerste kostuumfoto nogal beschamend had kunnen aflopen. Nadat het team een zeer geheime shoot had afgerond van Stephen Amell in zijn Arrow kostuum, en dacht de perfecte pose te hebben gevonden met de boog horizontaal langs Amells lichaam en zijn hoofd naar beneden, zag actrice Katie Cassidy iets wat niemand anders opviel. Dankzij de placering van de boog leek het net of Amell een erectie had. De foto werd snel veranderd en het eerste beeldmateriaal van Amell in Arrow kostuum werd zonder seksuele intonatie gepubliceerd. “Dat was het verhaal van hoe de Arrow bijna de held met een harde werd,” grapt de acteur.

  De Affaire
  - Peter Blok en Kiki van Deursen spelen de hoofdrol in De Affaire.

  Dokter Tinus
  - Seizoen vier is begonnen met opnames.

  Empire
  - Het zou vermoeiend zijn als het niet zo indrukwekkend was. Voor de achtste week groeit Empire in haar kijkcijfers. De serie heeft nu 14,2 miljoen kijkers. Dat is het hoogste aantal voor een drama op een publieke zender sinds Grey’s Anatomy in 2009. De Lyon’s brullen inderdaad.

  Gotham
  - Het had eigenlijk ook niet anders gekund, maar toch is er enige verrassing als reactie op een verklaring dat Jada Pinkett Smith niet zal terugkeren voor seizoen twee van de Veronica serie. “Ik heb getekend voor een jaar en het contract is bijna afgelopen,” zegt de actrice in een Amerikaanse talkshow. “Ik heb mijn jaar gedaan en vond het een leuke tijd. De finale wordt geweldig!” Smith was een van de grote namen van de nieuwe serie voordat dit een van de grootste successen van dit seizoen werd. Ze vertolkt de rol van Fish Mooney.

  Homeland
  - “Ik denk dat we een sprong in de tijd gaan doen, zo’n twee, twee en een half jaar na seizoen vier,” onthult Alex Gansa, medebedenker van Homeland tijdens het PaleyFest. “Het verhaal speelt zich af in Berlijn en Carrie zal moeten accepteren hoe ze zich aan het einde van seizoen vier voelde over de CIA. Ze is gedesillusioneerd en afstandelijk. Ze werkt er niet meer.” Verwacht dus grote veranderingen voor Carrie in het vijfde seizoen van de serie, dat momenteel geplot wordt. Ook privé staat Carrie er anders voor. “Ze is nu volwassen. Ze is minder het probleem en meer een moeder voor haar eigen kind. Het is een nieuwe plek voor haar,” vervolgt Gansa. Hoewel de schrijvers de vrijheid behouden om het verhaal te veranderen, lijkt het er op dat seizoen vijf wederom anders wordt dan alle jaren er voor. Zondag 15 maart is de seizoensfinale van Homeland te zien in Nederland.

  How to Get Away with Murder
  - Voor de liefhebbers die de finale al gezien hebben via de Verenigde Staten, bood de seizoensfinale van de hitserie een schokkende wending. Katie Findlay vertelt over hoe ze de schok verwerkte. “Pete [Nowalk, bedenker] belde me op om het nieuws te vertellen, een week voor ik het script las. Ik had het altijd in mijn achterhoofd gehouden dat dit kon gebeuren.” Toen ze eenmaal de wending geaccepteerd had zei Findlay over haar personage, die foutief beschuldigd werd in de tweede helft van het seizoen: “Als ik dan moet gaan, beter ga ik dan als fucking Mufasa want ik was een engel. Het voelt goed om te weten dat men het fout had”.

  Luther
  - Game of Thrones actrice Rose Leslie heeft zich bij de cast gevoegd voor de miniserie Luther die nu in de maak is. Ze zal een nieuw personage spelen, genaamd Emma Jones. In het vervolg van de serie Luther, zal het hoofdpersonage te zien zijn met “wraak tegen zijn meest dodelijke vijand”. Producent Elizabeth Kilgarriff zegt “Neil Cross heeft alles uit de kast gehaald om dit het grootste, meest enge verhaal te maken”.

  Man Seeking Woman
  - FXX vernieuwt de zoektocht voor een tweede beurt.

  Orphan Black
  - Als je in de Verenigde Staten woont kan je de serie op alle kanelen tegelijk zien.

  Scandal
  - Dan Bucatinsky, een van Hollywoods drukste mannen, keert terug voor een gastrol in Scandal. Maar wacht, is zijn personage James niet super dood? Ja! Genoeg reden voor James om in een flashback terug te keren in een aflevering gecentreerd om zijn geliefde Cyrus (Jeff Perry). Bucatinsky is niet de enige oude bekende die terugkeert, ook Kate Burton zal haar rol vervolgen als de voormalige vice-president Sally Langston.

  Smeris
  - De BNN serie voegt twee acteurs toe voor het tweede seizoen.

  The 100
  - Dankzij het eerste gedeelte van de zindere finale zou het bijna overzien worden dat The 100 een mijlpaal placeerde in de aflevering van vorige week. Zoals Allyson Johnson van The Mary Sue benadrukt, heeft The 100 nu een zeventienjarig biseksueel meisje in de hoofdrol, en dat moet gevierd worden. “Het is niet neerbuigend of sensationeel, het is simpelweg onderdeel van haar personage alsof het totaal en prachtig normaal is,” schrijft Johnson vol lof over het moment waarop de leidster van de grondclan Lexa haar bondgenoot en centraal personage Clarke op de mond zoende. Johnson benadrukte het belang van het moment omdat biseksuele personages “notoir onderschreven zijn, vaak door schrijvers die incapabel zijn ze met gratie te verwoorden”. De significantie is dat Clarke, hiervoor verliefd op een jongen, niet terugtrok omdat Lexa een meisje was, maar omdat ze niet over de jongen heen was. “Het is een validatie, een kleine stap, maar een belangrijke,” aldus Johnson.

  The Fosters
  - De bejubelde ABC Family serie heeft weer voor onrust gezorgd in het conservatieve gedeelte van Amerika door de personages Jude en Connor eindelijk te laten zoenen. Het “probleem” is dat de twee dertienjarige jongens zijn, waarmee de serie de geschiedenis ingaat als “jongste homoseksuele kus op televisie” (voor degene die het willen weten, Dawson’s Creek hield de titel, en behoudt de "eerste homoseksuele kus op televisie”). Kritiek varieerde van “ongepast” tot “nooit meer kijken”. Als reactie vertelde bedenker Peter Paige aan The Wrap: “Als mensen het willen veroordelen dan stel ik voor dat ze kijken en zien hoe zorgvuldig, delicaat en terughoudend we het behandelen. We proberen hier niet te sensationeren of exploiteren.” Er tegenover staat dat fans van het koppel, liefkozend Jonner genoemd, de zoen met open armen verwelkomenden.

  The OA
  - Netflix geeft groen licht aan een nieuwe dramaserie, The OA. Het creatieve team bestaat uit producent Brit Marling (Another Earth), die tevens de hoofdrol zal spelen. Samen met Zal Batmanglij (The East) zal Marling ook het script schrijven. Waar The OA over gaat is niet vrij gegeven.

  The Returned
  - A&E’s adaptatie van een Frans drama over een bergdorpje waar de doden terugkeren is wellicht interessant, maar showrunner Raelle Tucker heeft haar eigen boeiende verhaal. Aan The Hollywood Reporter vertelt Tucker hoe ze opgroeide in Spanje, zonder televisie, maar altijd wist dat ze series wilde schrijven. Op haar zeventiende verhuisde ze naar L.A., waar ze zonder studie, dagenlang schreef terwijl ze geld verdiende met strippen. Ze gaf zich op voor een schrijfwedstrijd en werd derde. Toen begon de bal te rollen. Ze schreef voor een pilot die nooit wat werd, en kwam later bij True Blood terecht. Nu overziet ze haar eigen serie. “Hopelijk krijg ik ooit de kans om mijn verhalen te vertellen, maar op dit moment is The Returned waar mijn hart ligt,” vertelt Tucker. The Returned begint op 9 maart in de Verenigde Staten.

  The Walking Dead
  - Stadje kopen?

  Netflix
  - Pak je agenda!

  MijnSerie
  - Zei toch dat we beroemd waren?
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst

  Laatste nieuws

  Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
  Vandaag, 14:00
  Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
  Vandaag, 13:00
  2
  In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
  Vandaag, 10:56
  Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
  Gisteren, 16:00
  1
  De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
  Gisteren, 15:00
  Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
  Gisteren, 14:00