Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe serie American Crime vanaf 14 april bij 13th Street

Vanaf 14 april zal het eerste seizoen van de nieuwe serie American Crime te zien zijn op 13th Street. American Crime is geregisseerd door John Ridley, de met een Oscar bekroonde scenarioschrijver van 12 Years a Slave. Ridley neemt je samen met Michael McDonald (Castle, Revenge) en hoofdrolspeelster Felicity Huffman (Desperate Housewives) mee naar het stadje Modesto, waar de criminaliteit steeds verder toeneemt.

Wanneer een jong stel op een avond bruut wordt aangevallen en de man daarbij overlijdt, heerst er grote verslagenheid in Modesto. Daarna begint er een klopjacht op de daders, het is erg onrustig in de stad. In alle onrust blijken er onverwachte connecties tussen de slachtoffers, verdachten en hun families te bestaan.

American Crime bekijk je vanuit het standpunt van het slachtoffer, de beschuldigde en hun families. De serie zet de kijkers aan het denken, met behulp van een indrukwekkende sterrencast. American Crime gaat op 14 april om 21:00 op 13th Street in première. Ga jij naar deze spannende serie kijken?
Vorige aflevering
Season Three: Episode Eight
Season Three: Episode Eight
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
02 maa 2015 18:27 -
Ik ga de trailer eerst kijken. Klinkt als thema die al flink is uitgemelkt
Reageer
avatar_alexanderleveld
02 maa 2015 18:50 -
Klinkt inderdaad als een uitgemolken thema, maar ik denk toch dat American Crime weleens wat voor verassing kan zorgen. Dus ben erg benieuwd.
Reageer
avatar_patrick_1987
02 maa 2015 20:29 -
Super nieuws, ik ga deze zeker
volgen.
Reageer
American Crime