Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC cancelt Allegiance

Het doek is gevallen voor de nieuwe NBC serie Allegiance. De serie die door velen werd gezien als een kloon van The Americans is door de zender (onofficieel) gecanceld. Onofficieel, omdat de serie van het uitzendschema is gehaald. Er is nog een kans dat de serie terugkeert, maar die kans is miniem. Zowel Allegiance als collega NBC serie The Slap behaalden tot nu toe droevige demografiecijfers. Een 0.8 in de demografie op een van de vier grote zenders in Amerika (NBC, ABC, Fox en CBS) betekent min of meer dat een serie gecanceld wordt.

De gelimiteerde serie The Slap vervangt Allegiance vanaf aankomende week in het tijdslot. The Slap behaalt eveneens kijkcijfers/demografiecijfers waar NBC niet blij van wordt, maar die serie zal, omdat het een gelimiteerde serie is, vermoedelijk niet van het uitzendschema gehaald worden. Hoofdrolspelers van Allegiance, Hope Davis en Scott Cohen, kunnen nu dus niet meer door het leven als Keri Russell en Matthew Rhys. Er kan maar één spionnenduo tegelijk zijn.
Vorige aflevering
Family Crisis
Family Crisis
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_patrick_1987
08 maa 2015 22:33 -
Super jammer, hopelijk krijgen we toch nog het hele seizoen te zien, ik was nog niet aan serie begonnen, maar stond wel hoog op mijn kijk lijstje.
Reageer
avatar_Newbie
30 apr 2015 20:15 -
DIT WAS EEN HEEL GOEDE SERIE
Reageer
Allegiance