Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jaap Spijkers en Teun Kuilboer in tweede seizoen Smeris

Acteurs Jaap Spijkers (De Gelukkige Huisvrouw) en Teun Kuilboer (De Heineken Ontvoering) zijn in het tweede seizoen toegevoegd aan de vaste cast van de hitserie Smeris. Dat hebben producent Pupkin en omroep BNN donderdag, 5 maart, bekendgemaakt.

Smeris vertelt over twee Tilburgse rechercheus die onderdompelen in de wereld van drugshandel, waarin ze een, mede door henzelf veroorzaakte, bendeoorlog moeten weten te stoppen.

Het tweede seizoen leidt ons naar Amsterdam waar Theo (Jeroen van Koningsbrugge) de waarheid over zijn vader probeert te ontrafelen. Willem (Dennis van de Ven) koestert ondertussen nog een wraakgevoel tegen de criminelen die eerder zijn dochter ontvoerden.

Jaap Spijkers zal in Smeris de rol van Robert Kamp gaan spelen, de vader van Theo. Teun Kuilboer is een Amsterdamse rechercheur die de twee Tilburgers op hun pad vinden. Andere nieuwe vaste castleden zijn Kiki van Deursen (Van God Los), Karien Noordhoff (Vrijland) en Pieter Embrechts (Zus & Zo).

Het eerste seizoen van Smeris trok gemiddelde een miljoen kijkers. Het tweede seizoen gaat 29 maart van start op BNN. Ga jij kijken naar het tweede seizoen van Smeris?

Jeroen van Koningsbrugge
Vorige aflevering
Blijf bij me
Blijf bij me
05x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Gotti
06 maa 2015 20:40 -
Zeker! Ben heel benieuwd!
Reageer
avatar_patrick_1987
08 maa 2015 01:25 -
Toch wel een van de betere Nederlandse series, ik ga seizoen 2 zeker volgen.
Reageer
avatar_Maaike1973
08 maa 2015 22:27 -
Super dat seizoen 2 binnenkort begint!
Reageer
Smeris