Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Week Overzicht 37

Inhoud

  Hoeveel minuten nog voor de zomerstop stopt? Terwijl we vol verwachting uitkijken naar het gloednieuwe seizoen dat zo langzaam aan begint is het opvallend rustig in Hollywood en Hilversum. Wel zijn er enkele interessante uitspraken gedaan in interviews en kleine nieuwtjes bekend gemaakt die ons bezig houden tot alle favoriete series weer terug zijn waar ze horen. MijnSerie heeft al dat goeds verzameld van alle media en voor jou op een rij gezet. Dus laat het dagen aftellen even voor wat het is en lees mee met een gloednieuw week overzicht!

  Agents of S.H.I.E.L.D.
  - Fans van Peggy Carter (Hayley Atwell), de trouwe metgezel van Captain America in zijn eerste film, hoeven niet te wachten tot haar eigen spin-off serie Agent Carter in première gaat om haar weer te zien. Zender ABC heeft bekend gemaakt dat ze te zien zal zijn in de eerste aflevering van seizoen twee van Agents of S.H.I.E.L.D. genaamd Shadows. Hoe Carters verhaal, dat na Tweede Wereldoorlog afspeelt, verwoven wordt met dat van de huidige agenten van S.H.I.E.L.D. is nog niet bekend. De aflevering staat gepland voor 23 september in Amerika.

  Criminal Minds
  - De trend van Nederlandse zenders die Amerikaanse series een paar weken na de originele uitzenddatum al laten zien zet zich voort met het tiende seizoen van Criminal Minds op Veronica. Met een ‘vertraging’ van twee weken wordt het gloednieuwe seizoen vertoond op de Nederlandse buis. Het tiende seizoen ziet de komst van Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer) die als undercoveragente Katie Callahan de speciale eenheid versterkt. Veronica begint vanaf woensdag 15 oktober om 20.30 uur met de wekelijkse uitzending van het jubileumseizoen.

  Grey’s Anatomy
  - Ze is de hoofdrolspeelster van een van de meest succesvolle series in de wereld en dus heeft Ellen Pompeo het wel gezien. De actrice, die al elf jaar de rol van Meredith Grey op zich neemt in het onvermoeibaar succesvolle Grey’s Anatomy, geeft in een recent interviewpanel van Buzzfeed aan dat ze “geen sterke wens” heeft om nog te acteren na de serie. In plaats daar van wil de nuchtere Pompeo zich liever richten op produceren. “Acteren is een mooie gelegenheid geweest en ik heb het zo veel gedaan in de afgelopen elf jaar dat ik nu misschien het idee heb dat ik iets moet bewijzen. Grey’s is in 97 landen te zien en we zijn gezegend met fans die nog steeds van ons houden na tien jaar. Ik heb het gevoel dat we het gedaan hebben.” Fans hoeven zich voorlopig nog geen zorgen te maken over een eventueel afscheid van Meredith, Pompeo tekende onlangs een tweejarig contract om bij de serie te blijven. Op 25 september begint in Amerika het nieuwe seizoen, dat door bedenker Shonda Rhimes omgedoopt is tot "het jaar van Meredith".

  Hannibal
  - Gillian Anderson heeft een vaste aanstelling gekregen in het derde seizoen van Hannibal, zo meldt TVLine. De voormalig X-Files regulier had al een terugkerende rol in de eerste twee seizoenen als de therapeut van de beruchte kannibaal. In Nederland wordt de serie uitgezonden door RTL 5. Seizoen drie begint halverwege het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten.

  New Girl
  - Bedenker Liz Meriwether geeft toe dat seizoen drie wat mankementen had in een interview met Alan Sepinwall van Hitfix. “We hadden veel problemen met het verhaal,” vertelt ze over de paring van Nick (Jake Johnson) en Jess (Zooey Deschanel). “Het is lastig om een koppel te hebben in een serie. Het beperkt wat je kan doen met de personages.” Over de verhaallijn dat Schmidt (Max Greenfield) met twee vrouwen tegelijk date zegt Meriwether: “Ik weet het niet. Je maakt soms fouten. Dat was zeker weten een fout.” Of het echt over is tussen Nick en Jess suggereert de schrijfster: “Ik mag ze heel graag samen, ik denk dat ze het beste in elkaar naar boven brengen.” Het nieuwe seizoen begint op 16 september in de V.S.

  Orange Is the New Black
  - Marsha Stephanie Blake (Django Unchained) verrijkt de cast van Orange is the New Black in het nieuwe seizoen. Zoals we gewend zijn van de serie, blijven details over de rol geheim. Wel bevestigt The Hollywood Reporter dat Blake een officier in de gevangenis speelt. De Netflix hit heeft nog geen premièredatum.

  Zakelijk
  - De CEO van zender CBS Les Moonves noemt ochtendkijkcijfers “min of meer irrelevant nu”. Hij wijst hierbij naar de hit Elementary die tijdens de eerste uitzending zo’n negen miljoen kijkers trok maar waar CBS voor veertien miljoen kijkers betaald wordt door adverteerders vanwege uitgesteld kijken. Hij roemt het systeem van Nielsen dat ook cijfers drie dagen en zeven dagen meet na een uitzending. Tevens waarschuwt hij voor de recente vloed aan content online. “We willen onszelf niet kannibaliseren,” zegt Les Moonves.
  - HBO Go kan wellicht een onafhankelijke service worden, zo suggereert Jeff Bewkes van Time Warner, het moederbedrijf van HBO. “Tot nu toe” was het geen goed idee voor de premium zender om de aandacht te richten op het internet maar “nu de breedband mogelijkheid toeneemt” wordt het idee om HBO Go los aan te bieden “meer rendabel en interessant”, zegt de topman tijdens een financiële conferentie. In Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken is de service al los te verkrijgen. “Het is een goede optie voor later,” zegt Bewkes. In een exclusief interview met MijnSerie in augustus gaf General Manager van HBO Nederland Jaap Bruijnen aan dat er “voorlopig nog geen plannen” waren voor een losse HBO Go service in Nederland.

  Meer op MijnSerie deze week
  - De Jaws is uit James Bond met het overlijden van Richard Kiel
  - Het zesde seizoen van Mad Men is nu verkrijgbaar
  - Actrice Molly Glynn overleed aan haar verwondingen na een fietsongeluk
  - Wij bij MijnSerie voorspellen alvast welke nieuwe series vernieuwd of gecanceld worden
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst

  Laatste nieuws

  De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
  Gisteren, 16:00
  1
  Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
  Gisteren, 15:00
  1
  In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
  Gisteren, 14:00
  3
  Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
  Gisteren, 13:00
  2
  Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
  Gisteren, 12:00
  2
  In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
  Gisteren, 10:56