Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Week Overzicht 35

Week Overzicht 35

Waren de Emmys deze week? Het voelt al zo lang geleden want er is erg veel gebeurd. Castingnieuws, nostalgische terugblikken en spannende onthullingen, het wekelijkse nieuwsoverzicht bij MijnSerie zit weer bomvol met leuke berichten. Waar heb je dan nog prijzen voor nodig? Precies. Lees verder over je favoriete series of ze nu winnaars zijn of niet.

Agent Carter
- One Tree Hill afgestudeerde Chad Michael Murray heeft een vaste aanstelling gekregen bij de nieuwe Marvel/ABC serie Agent Carter. Hij speelt een Strategisch Wetenschappelijk Reserve Agent genaamd Jack Thompson die de titulaire heldin ontmoet wanneer ze na de Tweede Wereldoorlog een nieuwe functie aanneemt in New York City.
- Naast Murray heeft ook Dollhouse favoriet Enver Gjokaj een rol bemachtigd in het nieuwe team van Agent Carter. Hij speelt Agent Daniel Sousa. 

Arrow
- Glee and Awkwards Nolan Funk zal Felicity's ex spelen in Arrow. Tijdens haar dagen bij MIT had Felicity een relatie met Cooper Seldon. Funk zal te zien zijn in de Felicity gecentreerde aflevering The Secret Origin of Felicity Smoke in het aankomende derde seizoen van de serie. 

Brooklyn Nine-Nine
- De politieserie heeft Ed Helms (The Office) gecast voor een rol in het tweede seizoen. Helms speelt een agent die het bureau komt inspecteren. Natuurlijk is Peralta (Andy Samberg) alles behalve blij met hem. Helms staat klaar in de zevende aflevering van het seizoen. Momenteel is seizoen één van de serie te zien bij Comedy Central in Nederland.

Friends
Het is twintig jaar geleden sinds Rachel in haar bruidsjurk Central Perk binnenstormde en dat moet gevierd worden. In New York is er een echte versie van het koffiehuis opgericht, geheel in de stijl van de serie. Comedy Central plaatst samen met Warner Bros. de wereldberoemde bank in verschillende plaatsen van Nederland in de week voorafgaand aan het jubileum op 22 september. Het weekend daarvoor is de seriemarathon te zien op Comedy Central.

Full House
De bekende serie uit de jaren '90 krijgt een mogelijke verlenging. TVGuide zegt dat een spin-off/vervolg in de maak is en dat originele sterren zoals John Stamos, Candace Cameron Bure en Andrea Barber gelinkt zijn aan het project. Bob Saget en Dave Coulier zijn geïnteresseerd. Het project wordt geschreven door de originele bedenker Jeff Franklin. 

Marco Polo
- De langverwachte Netflix serie over de beroemde ontdekker zal op 12 december in première gaan bij de streamingsdienst. Het drama met nieuwkomer Lorenzo Richelmy in de hoofdrol speelt zich af in het China van 1200.

Once Upon a Time
- Omdat de serie zich helemaal niks aantrekt van kassasuccessen komt geheel onverwacht Maleficent weer terug in de serie. Ondanks dat de beroemde heks in seizoen één geveld werd en in seizoen twee een zombie was, keert True Bloods Kristin Bauer van Straten terug als Doornroosjes grootste nachtmerrie.

Ray Donovan
- Bedenker Ann Biderman treedt af als uitvoerend producent bij de serie met Liev Schreiber in de hoofdrol. Biderman is het project begonnen bij Showtime en heeft het tot op het net gefilmde tweede seizoen overzien. Ze zal in de toekomst aanblijven als  adviseur. Een nieuwe producent is nog niet benoemd.

The Blacklist
- Netflix VS dokt twee miljoen dollar per aflevering voor de exclusieve streamingsrechten van The Blacklist. Wat maakt dit uit voor Nederland? Niet heel veel, behalve dat Videoland Unlimited, die hier de exclusieve rechten in handen heeft, zich in de handjes mag knijpen. Tevens betekent dit dat The Blacklist nog vele jaren onder ons zal zijn. Dankzij deze lucratieve deal is producent Sony Pictures TV verzekerd van een vaste inkomstenbron. Een gemiddelde aflevering kost ongeveer drie miljoen om te maken. De deal is waarschijnlijk de duurste streamingsdeal tot nu toe. 

The Following
- Nog geen drie maanden nadat Jennifer Johnson gestrikt werd als uitvoerend producent van de Kevin Bacon serie is er weer een wisseling van de wacht. Marcos Siega, Brett Mahoney en Alexi Hawley nemen Johnsons taken over. In juni stapte bedenker Kevin Williamson af als producent om zich te richten op zijn nieuwe serie Stalker.

The Good Wife
- David Hyde Pierce keert na zijn jaren in Frasier eindelijk terug op televisie in The Good Wife. In aflevering zeven van het gloednieuwe zesde seizoen speelt Pierce een gerespecteerd rechtencommentator die zich verkiesbaar stelt in Chicago. De advocatenserie keert 21 september terug op de Amerikaanse buis.

The Mindy Project
- Televisiekoningin Shonda Rhimes vervolgt haar dominatie van TV-series met haar acteerdebuut in The Mindy Project. Het brein achter Grey's Anatomy, Scandal en dit najaars veelbelovende serie How to Get Away with Murder is een uitgesproken fan van  Mindy Kalings serie. Wanneer Rhimes te zien zal zijn is nog onbekend, maar ze zal in ieder geval zichzelf spelen.
- Allison Tolman, die een Emmy nominatie kreeg voor haar rol in Fargo, heeft een rol geboekt als een lieve schrijfster die op een verschikkelijke blinde date gaat met Peter (Adam Pally). Ze zal in twee afleveringen te zien zijn.

Meer op MijnSerie.nl deze week
- Een super handig overzicht van alle nieuwe herfstseries op volgorde van première
- Longmire is niet langer dan drie seizoenen
- Na lang zoeken is er toch een einddatum gevonden voor Lost Girl
- Een overzichtelijke lijst van winnaars van de Emmy awards
- Halt and Catch Fire gaat voorlopig nog even door
- HBO directeur Michael Lombardo vertelt het een en ander over de nieuwe True Detective
- DirecTv heeft goed nieuws voor fans van Full Circle en Rogue
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

JanWillemK
JanWillemK 2 september 2014, 12:09
Zolang Chad Michael Murray genoeg tijd over heeft voor Chosen vind ik alles prima :P
JanWillemK
JanWillemK 2 september 2014, 12:14
Nog meer nieuws: 4e seizoen van Penoza komt eraan!
Bron: http://www.nu.nl/film/3862786/definitief-vierde-seizoen-hitserie-penoza.html

En er staat een foutje in het bericht.
Het moet zijn: 'Longmire is niet langer dan 3 seizoenen.'
anonymous
anonymous 2 september 2014, 15:36
heb het foutje aangepast :)
Log in om een reactie achter te laten