Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

DirecTV vernieuwt Full Circle en Rogue

Full Circle de relatiedramaserie krijgt een tweede seizoen en de dramaserie Rogue krijgt een derde en vierde seizoen. Beide series zullen opnieuw tien aflevering per seizoen krijgen.

Full Circle vertelt het verhaal van elf mensen wier levens, zonder dat zij dat zelf beseffen, met elkaar verbonden zijn. Het eerste seizoen speelde zich af in een restaurant, het tweede seizoen is verplaatst naar een Ierse bar. Hier volgt de kijker weer elf personen, hun levens worden volledig op de kop gezet door de onrust die één man veroorzaakt.

Rogue vertelt het verhaal van Grace, een undercover detective. Rouge heeft inmiddels twee seizoen achter de rug elk van tien afleveringen. Begin januari zal de productie van het derde seizoen starten. Zoals het er nu uitziet gaat het derde seizoen in de lente van 2015 van start en het vierde seizoen zal starten in 2016.

Full Circle en Rogue worden beide uitgezonden door de zender Audience. DirecTV moet nog beslissen of het vierde seizoen van Rogue het laatste zal zijn.
Vorige aflevering
Dellahunt and Faulkner
Dellahunt and Faulkner
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Full Circle