Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Gevonden! Einddatum voor Lost Girl

Lost Girl de misdaad-fantasie serie van het Canadese Showcase zal een episch laatste seizoen krijgen. Dat kondigde Showcase gisteren aan. Het aankomende vijfde seizoen van zestien afleveringen, dat zal starten op 7 december, zal tevens het laatste seizoen zijn. Hoofdrolspeelster Anna Silk kondigde het nieuws voor haar fans aan via Twitter en YouTube. Bekijk de video onderaan dit nieuwsbericht.

Silk verklaarde aan Entertainment Weekly: “Eerlijk gezegd, dacht ik dat we meer zouden krijgen, maar ik wist dat dit het laatste seizoen zou kunnen worden... Het is tijd, als het ware. In termen van het verhaal? Ik denk dat we nog een ander (seizoen) gedaan konden hebben. Maar ik ben blij dat we vaarwel kunnen zeggen in een bijzonder sterk seizoen, en ik ben blij dat we gaan met een knal."

SyFy moet nog aankondigen of ze het vijfde seizoen gaan uitzenden en wanneer. Maar volgens sommige berichten zal dat in 2015 zijn.

Vind jij het jammer dat Lost Girl eindigt met het vijfde seizoen, of is het goed zo?

Video on youtube
Vorige aflevering
Rise
Rise
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
27 aug 2014 18:07 -
Hoop op een mooie afsluiting! Verhaal ging snel achteruit laatste seizoen dus hopelijk kunnen ze het echt goed afsluiten!
Reageer
avatar_sonnetje9
08 sep 2014 07:50 -
Leuke serie, maar werd tijd dat er een eind aan kwam voordat ze zich in de afgrond werpen. Laatste seizoen was al niet echt super. Maar kijken gaan we natuurlijk doen!
Reageer
avatar_anonymous
14 jul 2015 05:27 -
Leuke serie maar werd tijd om het te gaan afsluiten
Reageer
Lost Girl