Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Week Overzicht 23

Inhoud

  Game of Thrones rouleert het nieuws, de kijkcijfers en natuurlijk de TV in het lege TV rooster dat de zomerstop heet. Gelukkig zijn er voor de drakenhaters ook genoeg andere nieuwtjes die MijnSerie deze week nog niet heeft gerapporteerd. Zo hebben we casting nieuws voor het vierde seizoen van Homeland, goed nieuws voor die ene fan van A Gifted Man zonder internet verbinding en ophef over de NPO. Lees mee met het wekelijkse overzicht van MijnSerie.

  Bekende Gezichten
  - Game of Thrones levert Pedro Pascal uit aan Narcos, het Netflix drama over Pablo Escobar. Welke rol hij gaat spelen is nog niet bekend.
  - Homeland voegt voor seizoen vier twee acteurs toe. Carey Stoll, die een Golden Globe nominatie kreeg voor zijn rol in House of Cards, speelt een CIA agent in Pakistan. Laila Robins (Bored to Death) scoort haar eerste vaste aanstelling als ambassadeur van de Verenigde Staten in Pakistan. Homeland keert dit najaar terug op de Amerikaanse televisie.
  - Harry Hamlin (Mad Men) en Rachel Nichols (Continuum) gaan rollen spelen in de aanstaande ziekenhuisserie van USA genaamd Rush. Hamlin speelt Warren, de vader van het titelpersonage, die als gepensioneerde dokter altijd een dominante grip op het leven van zijn zoon heeft gehad. Nichols zal de veel jongere echtgenote spelen van Warren. Rush begint op 17 juli in de Verenigde Staten.
  - Boyd Holbrook (Hatfields & McCoys) voegt zich toe aan de cast van Netflix' Narcos. Hij zal Steve Murphy spelen, een DEA agent uit West Virginia die naar Colombia gestuurd wordt om drugshandelaar Escobar (Wagner Moura, Elite Squad) te doden. Narcos moet begin 2015 op de streamingsdienst te zien zijn.

  Jaloezie
  - Boek nu je tickets naar Canada. HBO Canada en Cineplex gaan namelijk de seizoensfinale van Game of Thrones in de bioscoop uitzenden. Voor tien dollar kan je het einde van seizoen vier op het grote scherm zien in Ontario, Quebec en Atlantic. Niet overtuigd? De vertoningen zijn tegelijkertijd met de TV premiere.

  Beter Laat
  - Net 5 gaat alsnog de serie A Gifted Man uitzenden, zo meldt Zapnet.nl. De serie werd in 2012 aangekocht, maar Net 5 zag er op het laatste moment van af om de serie uit te zenden. Aangezien de rechten nog steeds in bezit zijn, gooit de zender de serie op de buis in de zomermaanden. A Gifted Man werd na een seizoen al gecanceled in Amerika. Dubbele afleveringen zullen acht weken lang te zien zijn bij de vrouwenzender, beginnend op 7 juli.

  Meer!
  - George R. R. Martin geeft aan dat hij nog steeds van zeven boeken uitgaat. Dit "nieuws" komt nadat zijn editor suggereerde dat het er misschien acht zouden worden. "Ik blijf bij mijn originele plan," zegt de schrijver tegen Entertainment Weekly. Tevens zegt de schrijver dat hij de onvermijdelijke afwijking in de serie van de boeken goed vindt. "Er is een sneeuwbaleffect met veranderingen en ik denk dat dat zal doorgaan. Ik vind vele nieuwe scenes die geïmplementeerd zijn in de serie goed, hoewel ik de scenes die ze hebben weggelaten wel mis." Martin zegt over het plan van de producenten om zeven seizoenen te doen: "Ik denk niet dat het er genoeg zijn om het verhaal te vertellen dat we in de boeken vertellen."

  Onderzoek
  - De meest getweette TV serie van afgelopen seizoen is Breaking Bad. Nielsen verzamelde de gegevens het afgelopen jaar van de populaire social mediasite. Walter White's laatste verschijning werd door zo'n negen miljoen mensen publiekelijk besproken. The Walking Dead en Pretty Little Liars maken de top drie af.

  Zakelijk
  - Omroep MAX claimt dat het hervormingsplan van de NPO, dat eind maart gepresenteerd werd, in strijd is met Europese wetgeving. De omroep heeft een aantal advocaten laten buigen over de kwestie en die concluderen dat de NPO te veel macht zou krijgen, wat het Europese staatssteunrecht schendt. In het plan verdeelt de NPO niet alleen het budget en de zendtijd, maar ook de opdrachtgeving van producties. Dat maakt de band tussen politiek en productie te klein, aldus de advocaten. Wat waarschijnlijk het grootste bezwaar van Max is, is dat andere bedrijven en organisaties, naast omroepen, ook programma's mogen maken.
  - Voormalig FOX producent Caitlin Foito werkt nu voor ABC Studios. Foito ontwikkelde bij FOX onder andere series als The Following, Almost Human en Rake. Nu zal ze haar expertise toepassen bij het ontwikkelen van series voor de alfabetzender als vice-president drama ontwikkeling.
  - How I Met Your Mother schrijfster Kourtney Kang heeft een driejarig contract bij 20th Century Fox getekend. Dit houdt in dat ze haar eigen projecten kan ontwikkelen en toegevoegd zal worden aan het schrijversteam van de nieuwe ABC komedie Fresh Off the Boat. Kang schreef vanaf de eerste aflevering al bij How I Met Your Mother en promoveerde tot uitvoerend producent in het laatste seizoen.
  - Once Upon a Time producent David H. Goodman tekent voor twee jaar bij ABC Studios, wat inhoudt dat hij voorlopig bij het sprookjesdrama zal blijven. Goodman haakte bij de tweede aflevering in als mede-uitvoerend producent voordat hij uitvoerend producent werd in het derde seizoen. Voor OUaT schreef Goodman voor onder andere Angel, Fringe en The Event.
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst