Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2021; poll januari 2021

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg. Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Januari 2021;

Beau Séjour – Nederlandstalig
Call Me Kat – Nieuw/komedie
Coyote (2021) – Nieuw/misdaad
Death In Paradise - Misdaad
A Discovery of Witches - Fanatasy
Fate: The Winx Saga – Nieuw/fantasy
Flikken Maastricht – Nederlandstalig/Misdaad
Lupin – Nieuw/Misdaad/Niet Engelstalig
Marvel's WandaVision – Nieuw/Superhelden
Mocro Maffia – Nederlandstalig/Misdaad
Mr. Mayor – Nieuw/komedie
The Serpent – Nieuw/Miniserie
Snowpiercer - Sciencefiction
Walker – Nieuw/misdaad
The Watch (2021) – Nieuw/fantasy

Elke maand vragen wij welke van deze vijftien series jij zou nomineren. De mogelijke categorie staat ernaast. Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht de volgende maand. Aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) een nominatie verdient.

De drie beste van elke maand zullen de volgende maand in de nieuwe poll worden gepubliceerd.

December 2020:
1. Bridgerton
2. Doodstil
3. Chilling Adventures of Sabrina

Je kunt de hele maand februari je stem uitbrengen en kans maken op een premium account van drie maanden.

Prijsvraag

Serie van het jaar verkiezing 2021 poll januari 2021
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_Faceman
01 feb 2021 11:16 -
Lupin vond ik wel goed van dit rijtje. Mr.Mayor is wel oké, maar (nog) lang geen niveau Modern Family of TBBT qua comedy. Walker is voor mij de grootste tegenvaller van januari dit is gewoon een feelgood serie die ze Walker hebben genoemd om zo de fans van de oude serie aan te trekken.

WandaVision kabbelt een beetje door. Lees steeds dat het de volgende aflevering losgaat, maar we zitten nu op de helft en het blijft die rare sitcom setting houden. Blijf wel kijken voorlopig. Rest van de series (nog) niet gezien.
Reageer
avatar_TimGo10
01 feb 2021 11:48 -
Heb je aflevering 4 al gekeken van WandaVidion? Daar zit namelijk helemal niks sitcom aan
Reageer
avatar_Faceman
01 feb 2021 14:07
ja ik ben helemaal bij met kijken. 4e aflevering was weinig over Wanda en Vision dus die zitten nog steeds in de sitcom setting als afl.5 begint.
Reageer
avatar_tweemaalh
01 feb 2021 13:04 -
Ik vind The Watch wel een leuke serie. Positief verrast. De reacties waren vooraf nogal negatief omdat het niets te maken heeft met de boeken waar het op gebaseerd is, maar als je het los ziet van het bronmateriaal is het best een prima serie.
Reageer
avatar_Tamino
01 feb 2021 17:57 -
Beau Sejour heeft weer een knetterende start gemaakt , deze mag voor mij wel genomineerd worden dit jaar
Reageer
avatar_stijnvandeleur
01 feb 2021 18:33 -
Waar is Cobra Kai?
Reageer
avatar_Linda60
02 feb 2021 21:52 -
Waar kan ik stemmen?
Reageer
avatar_Lange
03 feb 2021 10:27
Als je bent ingelogd zie je de poll in het nieuwsbericht staan. Als je een serie selecteert en dan op de knop verstuur drukt heb je gestemd.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00