Beau Séjour

7.9 / 10
50 min
Misdaad, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2017 - heden
NetwerkEen
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2017 - heden
Netwerk:Een
Beau Séjour is een Belgische bovennatuurlijke misdaadserie van de zender Een. De serie ging in première op 1 januari 2017.

In de tiendelige dramareeks Beau Séjour moet het vermoorde meisje Kato haar eigen moordzaak oplossen. Haar grootste hindernis: ze is dood. Maar als ze dood is, waarom loopt ze dan nog rond? Niemand hoort of ziet haar. Gaandeweg ontdekt Kato dat er vijf mensen zijn die haar wel nog zien en horen. Sommigen van hen kent ze, anderen niet. Wat is er met haar gebeurd op de avond van haar dood? En waarom zijn er vijf zieners, net die vijf?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (2)

Beau Séjour - Seizoen 1

8.5

Beau Sejour - Eerste aflevering

9

Nieuws (9)

Vanaf januari 2019 heeft MijnSerie.nl ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een televisieserie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl.
23 feb 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 18 tot en met 24 juni voor je op een rijtje gezet.
25 jun 2018
Twee succesvolle Vlaamse series krijgen binnenkort een tweede seizoen. Zowel Beau Séjour als Callboys kregen ook internationaal heel wat positieve reacties.
21 jun 2018

Populaire reacties (3)

9
27 jun 2019
Gave Vlaamse serie. Verrassend verhaal. Veel plotwendingen. Spannend tot het einde. Mooi decor. Vervolg graag
8
15 okt 2017
Mooi bedacht en uitgevoerd. Waar het een aantal afleveringen voor het gevoel een beetje voortkabbelt en je je eigen fantasie er op los moet laten, is dat voor het eindspel beslist niet van toepassing!

Vergelijkbare series

Tabula Rasa
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem