Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Datums

Zoals met de meeste netwerken heeft ook NBC de productie van vele series moeten stoppen vanwege de corona-uitbraak. NBC heeft alle nieuwe finaledatums netjes op een rij gezet.
Gisteren, 13:00
Het elfde seizoen van de Amerikaanse animatieserie Archer zou 6 mei van start gaan, maar de première van het nieuwe seizoen is uitgesteld door FXX.
Gisteren, 12:00
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
dinsdag, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
2
HBO heeft besloten de limited-serie The Third Day uit te stellen.
maandag, 12:00
1
NBC heeft bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van Blindspot van start gaat.
maandag, 11:00
4
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
zondag, 09:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
zaterdag, 13:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
zaterdag, 11:00
1
De EPIX-serie Perpetual Grace, LTD zal in april te zien zijn in Nederland bij FOX.
zaterdag, 10:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
vrijdag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
vrijdag, 13:00
2