Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Datums

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Op Videoland is vanaf nu de Nederlandse komedieserie In de Vlaamsche pot weer te zien. Zondag is het eerste seizoen van de serie toegevoegd bij de streamingdienst van RTL.
Gisteren, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
Grantchester is een Engelse detectiveserie van de zender ITV. Het vierde seizoen is sinds 7 juni te zien op NPO Start Plus en verschijnt vanaf 20 juli op NPO 2.
Gisteren, 10:00
Another Life (2019) is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie gaat in première op 25 juli.
zondag, 10:00
-2 reacties
Elite is een Spaanse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in oktober 2018. Het tweede seizoen is te zien vanaf 27 september.
zondag, 09:00
Waco is een Amerikaanse dramaserie van Paramount Network. De serie bestaat uit zes afleveringen en was in 2018 in de Verenigde Staten te zien.
zaterdag, 09:00
Cable Girls is een Spaanse dramaserie van Netflix en ging in première in april 2017. De serie blijkt tot dusver zeer succesvol.
vrijdag, 14:00
The Victim is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie, die vier afleveringen heeft, ging in première op 8 april 2019. De miniserie is vanaf 12 juli te zien op NPO Start Plus.
vrijdag, 12:00
The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
vrijdag, 09:00
Riviera is een Britse misdaadserie van de Engelse zender Sky Atlantic. De serie ging in première in juni 2017 en momenteel is het tweede seizoen nog bezig.
woensdag, 13:00
Unforgotten is een Engelse misdaadserie van de zender ITV. Het derde seizoen van zes afleveringen werd daar in augustus 2018 afgesloten.
woensdag, 09:00
Amazon heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de komende superheldenserie The Boys. De serie is vanaf vrijdag 26 juli te zien op Amazon Prime Video.
dinsdag, 14:00