Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Datums

Fuller House is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Binnenkort zal het vijfde seizoen beschikbaar komen.
Vandaag, 10:00
Better Call Saul is een Amerikaanse dramaserie van de zender AMC. Het vierde seizoen werd in oktober 2018 afgesloten.
Vandaag, 09:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
3
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
maandag, 10:00
CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
dinsdag, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
dinsdag, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime, die inmiddels is overgenomen door Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
dinsdag, 10:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 11 november
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
zo 10 november
The CW heeft midseason datums aangekondigd voor een nieuwe serie en terugkerende series.
zo 10 november
Freeform heeft de start en premièredatums aangekondigd voor drie terugkerende series en twee nieuwe series.
zo 10 november
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel. Er zijn tot nu toe vijf seizoenen verschenen. Het zesde en laatste seizoen bestaat uit tien afleveringen en na een pauze van enkele maanden volgen er nog tien.
zo 10 november