Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Datums

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Ryan Murphy kennen we als één van de makers van series als American Horror Story en Pose. Sinds enige tijd werkt hij exclusief voor Netflix en vanaf 27 september verschijnt daar een nieuwe komedieserie van zijn hand: The Politician.
Vandaag, 09:00
Z Nation is een Amerikaanse dramaserie van de zender Syfy. Eind 2018 werd daar het vijfde en laatste seizoen uitgezonden. Netflix biedt het vierde seizoen vanaf 30 maart aan.
Gisteren, 12:00
Nadat 27 maart aflevering zeventien verschijnt van het derde seizoen van Riverdale, moeten we tot 18 april wachten tot er weer een nieuwe aflevering te zien is.
vrijdag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
vrijdag, 10:00
HBO heeft de eerste teaser uitgebracht van de nieuwe aflevering van Deadwood. Er is een eenmalige vervolgfilm gemaakt van de gewaardeerde serie van David Milch.
vrijdag, 09:00
Gentleman Jack is een nieuwe dramaserie van BBC One en HBO. De serie gaat van start op 22 april, zo is bekend gemaakt. Gentleman Jack bestaat uit acht afleveringen.
donderdag, 09:00
Line of Duty is een Engelse dramaserie van de zender BBC One (voorheen BBC Two). De serie ging van start in juni 2012. Inmiddels heeft de BBC gemeld dat het vijfde seizoen op 31 maart begint bij BBC One.
woensdag, 18:00
-1 reactie
Stranger Things is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Netflix. Het derde seizoen zal vanaf 4 juli te zien zijn.
woensdag, 14:27
Hawaii Five-0 is een Amerikaanse politieserie van de zender CBS. Momenteel is daar het negende seizoen bezig.
woensdag, 12:00
Black Summer is een nieuwe Amerikaanse horrorserie van Netflix waarvan de startdatum 11 april blijkt te zijn.
dinsdag, 13:00
-2 reacties
NCIS: Los Angeles is een Amerikaanse misdaadserie van CBS. De serie ging van start in september 2009 en momenteel is daar het tiende seizoen aan de gang.
dinsdag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
maandag, 11:00
-1 reactie