Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Laura Dern en Margaret Qualley gaan hoofdrollen spelen in Forever, Interrupted

Laura Dern en Margaret Qualley gaan hoofdrollen spelen in Forever, Interrupted

In een concurrerende situatie heeft Netflix Forever, Interrupted in ontwikkeling genomen als een gelimiteerde serie.
De serie is gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid uit 2013. Laura Dern en Margaret Qualley gaan de hoofdrollen spelen in het project van A24 en producent Jessica Rhoades. Julia Bicknell schrijft de adaptatie en zal optreden als showrunner. Netflix weigerde commentaar.

15406 Forever, Interrupted

In Forever, Interrupted is de stormachtige romance tussen Elsie (Qualley, foto rechts) en Ben in volle gang - binnen een paar maanden zijn ze getrouwd en leven ze nog lang en gelukkig - als de onverwachte dood van Ben Elsie dwingt om oog in oog te staan met Susan (Dern, foto links), de schoonmoeder die niet weet dat ze bestaat.

De serie wordt verteld via een dubbele tijdlijn en vertelt de liefdesgeschiedenis tussen Elsie en Ben, afgewisseld met de onverwachte reis van Elsie en Susan. Hun aanvankelijk turbulente band brengt beide vrouwen uiteindelijk een louterend nieuw begin.

Uitvoerende producenten zijn Rhoades en Alison Mo Massey voor Pacesetter Productions, dat een first-look deal heeft met A24; Reid, Brad Mendelsohn voor Circle of Confusion; Dern en Jayme Lemons voor Jaywalker Pictures; evenals Qualley en Brett Hedblom voor I Understand Pictures. A24 is de studio.

Het project werd ongeveer een maand geleden uitgebracht. In een moeilijke markt genereerde het interesse van meerdere kopers en uiteindelijk belandde het bij Netflix.

Forever, Interrupted zou goed passen bij de zender, die succes heeft met gelimiteerde series over liefde en verlies zoals From Scratch en One Day, waarvan de dood van de pasgetrouwde hoofdpersoon Emma die van Ben weerspiegelt.

Dit betekent ook een terugkeer naar Netflix voor alle hoofdrolspelers. Qualley was de hoofdrolspeelster van de populaire serie Maid in haar eerste hoofdrol op televisie en verdiende Emmy- en Golden Globe-nominaties. Dern vertolkte de vrouwelijke hoofdrol in de animatie-comedyserie F is for Family.

Bicknell begon haar carrière als televisieschrijver bij Netflix en werkte aan 13 Reasons Why, The Haunting of Bly Manor en The Midnight Club. Rhoades werkt als uitvoerend producent aan Black Mirror, afkomstig van een eerdere first-look deal bij de streamer. En A24 zit achter een andere gelimiteerde serie, Beef, die het afgelopen seizoen meerdere televisieprijzen binnen wist te harken voor Netflix.

Qualley, dochter van filmactrice Andie McDowell, is tweevoudig Emmy-genomineerde voor Maid en Fosse/Verdon van FX. Ze brak door met haar rol van Jill Garvey in HBO's The Leftovers.

Dern, een Oscarwinnaar voor Marriage Story en een Emmy-winnaar voor Big Little Lies, is uitvoerend producent en actrice van Palm Royale van Apple TV+, een serie die zij en Lemons hebben ontwikkeld.

Bicknell heeft als schrijver-producent meegewerkt aan Yellowjackets van Showtime, waarvoor hij een Emmy-nominatie voor de dramaserie heeft gekregen.

Rhoades en A24 hebben net het boek Girl Abroad van Elle Kennedy in een concurrerende veiling binnengehaald voor ontwikkeling. Chris Van Dusen, bedenker van Bridgerton, gaat de adaptatie maken. Rhoades' uitvoerend producent schap omvat ook de gelimiteerde serie Station Eleven van HBO Max en Sharp Objects van HBO.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten